آغاز پاییز ۱۴۰۲ در بازار کریپتو همزمان است با ورود مایکروسافت و گوگل و هویدا شدن نشانه‌هایی از هویت واقعی ناکاماتو خالق بیت کوین. با مطالعه این گزارش ظرف چند دقیقه نبض بازار را به دست می‌گیرید و احساس حاکم بر فضای کریپتو را درک کنید.

اولین خبر بهاری هفته: مایکروسافت و حمایت از والت های ارز دیجیتال

مایکروسافت و ارز دیجیتال

محصولات نسل جدید مایکروسافت شامل کنسول‌های بازی، گوشی‌های تلفن همراه و کامپیوترهای خانگی هوای هواداران کریپتو را دارند و از والت‌ها پشتیبانی می‌کنند.

حمایت مایکروسافت به عنوان غول تکنولوژی به نفع ارزهای دیجیتال تمام می‌شود؛ البته اگر شما هم هوادار دنیای غیرمتمرکز هستید، شاید از ورود شرکت‌های بزرگ به فضای کریپتو خوشحال نشوید و این حرکت را تلاشی برای بقا تلقی کنید. من با شما موافقم.

شرکت‌های بزرگی مانند مایکروسافت و پی پل به این سادگی بازار را به مردم واگذار نمی‌کنند و از هیچ تلاشی در این مسیر فروگذار نخواهند کرد، حتی از ادعای حمایت از کریپتو. خوشبختانه همه می‌دانیم که عدو می‌تواند سبب خیر شود پس نیت مایکروسافت مهم نیست؛ مهم چشم و گوش‌هایی هستند که با مشاهده نام مایکروسافت در کنار ارزهای دیجیتال به این فضای جدید اعتماد می‌کنند. پس خوش آمدی مایکروسافت!

منبع

ثبت نام با موفقیت انجام شد

عکس خبرنامه
چکیده دنیای کریپتو در یک ایمیل

با عضویت در خبرنامه تبدیل از جدیدترین مقالات آموزشی و تاثیرگذارترین اتفاقات ارزهای دیجیتال در یک ایمیل مطلع شوید.

دومین خبر بهاری هفته: روسیه کریپتو حقوق می دهد!

روسیه و ارز دیجیتال

اما مردم قبول نمی‌کنند. این خبر بهاری است زیرا روسیه به عنوان یکی از قدرت‌های جهان دست به دامن ارزهای دیجیتال شده است و سعی دارد با معرفی CBDC خود را نجات دهد.

روسیه بعد از حمله به اوکراین تبدیل به فرزند ناخلف زمین شده است و همه او را تحریم کرده‌اند. کریپتو هم که بدون قضاوت یا تحریم آغوش خود را به سوی برزمین‌افتاده‌ها باز می‌کند. اکنون روسیه با انتشار یک نظرسنجی پیشنهاد پرداخت حقوق با روبل دیجیتال را مطرح کرده است اما ۹۰٪ مردم با این طرح مخالفند.

منبع

اولین خبر پاییزی هفته: ناخوش احوالی استیبل کوین ها

استیبل کوین

میزان تسلط بازار استیبل کوین‌ها به پایین‌ترین حد در هجده ماه اخیر رسیده است. هدف اصلی از ایجاد استیبل کوین‌ها در امان نگه‌داشتن سرمایه‌گذاران از نوسانات بازار بود اما این ارزها در ماه‌های گذشته ثبات نداشته‌اند و همین امر باعث خروج سرمایه‌گذاران از بازار استیبل کوین به بازارهای سنتی شده است. دلیل این مهاجرت نیز افزایش سود اوراق ده ساله آمریکا و دارایی‌های مشابه است. با وجود اینکه بدهی دولت آمریکا به مشکل بزرگی تبدیل شده اما مردم همچنان به ثبات بانک مرکزی ایمان دارند.

منبع

سومین خبر بهاری هفته: گوگل از غافله کریپتو جا نماند

گوگل و ارز دیجیتال

سرویس BigQuery به پلتفرم Google Cloud تعلق دارد و مسئول جمع‌آوری دیتاست. این سرویس فعالیت خود را از سال ۲۰۱۸ با ذخیره کردن دیتای بیت کوین شروع کرد و در ادامه داده‌های اتریوم را تجزیه و تحلیل کرد.

در ادامه این سرویس بیت کوین کش، دش، دوج کوین، اتریوم کلاسیک، لایت کوین و زی کش را نیز زیر نظر گرفت و اکنون می‌خواهد ۱۱ بلاک چین دیگر را به شبکه خود اضافه کند. این بلاک چین‌ها شامل Avalanche، Near، Optimism، Fantom،‌ Polygon Mumbai Testnet، Tron، Arbitrum، Cronos، Ethereum Görli testnet می‌شوند.

به این ترتیب این سرویس داده‌های ۱۹ شبکه ارز دیجیتال را زیر نظر دارد و ادعا می‌کند دلیل این کار تقاضای کاربران و برنامه‌نویسان بوده است، چرا که کاربران مدام سوالاتی در مورد اینکه امروز چه تعداد NFT در بازار معرفی شد و غیره را مطرح می‌کنند و گوگل باید جوابی برای مخاطبان خود داشته باشد. با در نظر گرفتن اینکه گوگل هم از جماعت مایکروسافت است باید بگوییم سپاسگزاریم گوگل!

منبع ۱منبع ۲

اولین خبر تابستانی هفته: ریپل و کسب مقام ….

ریپل

ریپل روزهای خوبی را پشت سر نمی‌گذارد و تابستان را در حالی به پایان رسانده که هنوز برای ثبت قیمت‌های بالاتر از ۰.۵ دلار مشکل دارد. در این بین مجله Fortune نام ریپل را در فهرست «بهترین فضای کار برای تکنولوژی» جای داده است.

ریپل در بین ۵۰ شرکت موجود در این لیست رتبه سیزدهم را از آن خود کرده است. در فضایی که تنها ۵۷ درصد از کارکنان آمریکایی از محیط کار خود راضی هستند، ۹۶ درصد کارمندان ریپل، از حضور در این شرکت خشنودند و صداقت و اخلاق کاری تیم مدیریت را تحسین می‌کنند.

سال گذشته ریپل رتبه بیست و یکم این فهرست را در اختیار داشته است و رکود ماه‌های گذشته نتوانسته از میزان توجه این شرکت به کارمندان خود کم کند. این امر نشان می‌دهد که نزول قیمت ریپل حاصل مشاجرات این شرکت با کمیسیون بورس و اوراق بهادار است و جامعه همچنان به این ارز وفادار هستند.

منبع

پرسشنامه آکادمی تبدیل لطفا با شرکت در پرسشنامه زیر، دیدگاه خود درباره آکادمی تبدیل و کیفیت مقاله‌ها را با ما در میان بگذارید.
شرکت در پرسشنامه

اولین خبر زمستانی هفته: نه به ضرب توکن جدید ترا کلاسیک

خرید ارز دیجیتال لونا کلاسیک

دارندگان ترا کلاسیک خواستار توقف انتشار توکن ترا کلاسیک هستند. شبکه ترا بدون دریافت هزینه به کاربران اجازه سواپ ترا و لونا را می‌داد. اما زمانی که الگوریتم UST این شبکه در سال ۲۰۲۲ سقوط کرد، تریلیون‌ها لونا وارد بازار شد و قیمت UST به کمتر از یک سنت رسید.

در نهایت سواپ متوقف و نسخه ترا 2.0 معرفی شد. شبکه قدیمی سعی دارد با سوزاندن توکن،‌ قیمت را به ۱ دلار بازگرداند و تاکنون ۷۵ میلیارد توکن را سوزانده اما این تنها یک درصد از ۶ تریلیون توکن در گردش است و قیمت USTC تنها ۰.۰۱۲ دلار است. باید دید شبکه چطور به وفاداری جامعه ترا کلاسیک پاسخ می‌دهد.

منبع

دومین خبر زمستانی هفته: فرار مالیاتی یا قرار کریپتویی

مالیات ارز دیجیتال

مردم کره جنوبی برای فرار از مالیات چیزی در حدود ۹۸ میلیون دلار ارز دیجیتال را بیرون از نظام مالی این کشور نگهداری می‌کنند. این در حالی است که ارزش کل سرمایه‌گذاری‌های خارجی این کشور شامل حساب‌های بانکی، پس انداز و سهام به ۱۴۰ میلیون دلار می‌رسد.

این اعداد و ارقام کره جنوبی را به فکر وضع مالیات روی دارایی‌های دیجیتال می‌اندازد که خبر خوبی برای هواداران این بازار نیست. کره جنوبی در همین راستا دست به جمع‌آوری اطلاعات ۸ هزار کاربر صرافی‌های داخلی نموده اما هنوز اقدامی انجام نداده است.

اندونزی از سوی دیگر قوانینی را برای دریافت مالیات بر ارز دیجیتال وضع نموده است که از ابتدای سال ۲۰۲۴ به اجرا گذاشته می‌شوند. فرقی نمی‌کند از چه راهی از خارج از کشور درآمد کسب می‌کنید، در هر صورت باید مالیات بدهید!

منبع

آخرین خبر زمستانی/تابستانی هفته: ساتوشی همان آژانس امنیت ملی است؟!

هویت ساتوشی ناکاموتو

تئوری توطئه قدیمی بیت کوین را به یاد دارید؟

یک دهه پیش گفته شد آژانس امنیت ملی آمریکا یا همان NSA بیت کوین را خلق کرده است اما این توطئه به تدریج از اذهان پاک شد تا اینکه دنیل رابرتز (Daniel Roberts)، هم‌بنیان‌گذار شرکت استخراج بیت کوین Iris Energy، در حساب X اسکرین شات‌هایی مربوط به اوراق سال ۱۹۹۶ را منتشر کرد.

عنوان این اوراق این بود: «نحوه ضرب پول الکترونیکی ناشناس و رمزنگاری‌شده». این اوراق اولین سندی است که از پروژه‌ای مشابه با بیت کوین سخن گفته است. جالب اینجاست که در پانوشت اوراق موجود در تصویر عبارت «تهیه‌شده توسط کارمندان NSA» خودنمایی می‌کند و تاتسوکی اوکاماتو (Tatsuaki Okamoto) که در سال ۱۹۹۸ در ساخت کلید عمومی و رمزنگاری‌شده Okamoto–Uchiyama شرکت داشته جزو کارمندان آژانس در زمان ثبت این اسناد بوده است.

نیک کارتر (Nic Carter) هوادار بیت کوین باور دارد بیت کوین رازی است که از آزمایشگاه سری آژانس امنیت ملی به بیرون درز کرده؛ احتمال یکی از دانشمندان عضو تیم نتوانسته این پروژه را در قفسه‌های NSA به حال خود رها کند و آن را منتشر کرده است. کارتر می‌گوید این بدان معنا نیست که دولت آمریکا بیت کوین را کنترل می‌کند اما از وجود چنین پروژه‌ای بی‌خبر نبوده است.

تصمیم گرفتم در این خصوص اظهار نظر نکنم، نظر شما چیست؟ آیا دولت آمریکا در ایجاد پول دیجیتالی نقش داشته است؟ آیا بیت کوین راهی برای تغییر نظام مالی حاکم بر جهان بوده است و همه ما در نقشه از پیش تعیین شده دولت آمریکا ادعای دموکراسی می‌کنیم؟ یا یک نفر از دل آژانس امینت ملی و با استفاده از تحقیقات درون سازمانی با انتشار این پروژه به جنگ با دولت برخواسته است؟

پاسخ شما، فصل این خبر را تعیین می‌کند:

  • زمستانی که خبر از یک توطئه بزرگ می‌دهد؟
  • یا تابستانی که خبر از انقلابی تاریخی دارد؟

منبع

1 دیدگاه

  1. سلام.درود بر شما از این همه اراده و تهیه این مقاله، از شما و زحمات تیم کمال تشکر را دارم.

دیدگاهتان را بنویسید