
تغییرات ۲۴ ساعت اخیر | 3.06 % |
بالاترین قیمت ۲۴ ساعت اخیر | 97,684,880 تومان |
پایینترین قیمت ۲۴ ساعت اخیر | 93,308,111 تومان |


نمودار اتریوم
قیمت لحظهای تمام ارزهای دیجیتال تبدیل
آیا اتریوم بهعنوان دومین ارز بزرگ دنیای رمزارزها چراغ جادوی ارزهای دیجیتال است؟ بله، ارز دیجیتال اتریوم این قابلیت را دارد که همه آرزوهای شما در سرمایهگذاری را برآورده کند . اگر بیت کوین با همه بزرگیاش قلب تپنده دنیای ارزهای دیجیتال باشد، بدون شک مغز متفکر این جهان اتریوم خواهد بود . دنیای ارزهای دیجیتال بدون اتریوم از کار میافتد . این شبکه اتریوم است که بر بخش بزرگی از این جهان فرمانروایی میکند .
شبکه اتریوم بر اپلیکیشنهای غیرمتمرکز (dApp)و توکنهای پرطرفدار غیرمثلی NFTسلطه کامل دارد . این شبکه با قراردادهای هوشمند خود پای بسیاری از پروژههای ارز دیجیتال را به جهان واقعی باز کرده است . چه کسی از این کاربردها سود میبرد؟ ارز دیجیتال اتریوم از همه این پروژهها نیرو میگیرد و با افزایش تعداد این پروژهها، ارزش و اهمیت بیشتری پیدا میکند .
چگونه میتوانیم از قیمت لحظه ای اتریوم مطلع شویم؟
مطمئناً شما بهعنوان یک سرمایهگذار باهوش و تریدر شکارچی ارزهای دیجیتال میخواهید قیمت دقیق، شفاف و لحظهای اتریوم را بدون وقفه دریافت کنید .
بیشک برای یک تریدر حرفهای حتی چند ثانیه تأخیر در دیدن قیمت لحظهای روی چارت اتریوم نابخشودنی است . نداشتن قیمت لحظهای روی نمودار اتریوم گاهی میتواند به معنی ازدستدادن یک موقعیت طلایی معاملاتی باشد .
خوشبختانه صرافی ارز دیجیتال تبدیل از سریعترین APIزنده برای دریافت قیمت ارزهای دیجیتال استفاده میکند . تبدیل بدون اینکه شما را منتظر نگه دارد در هر ساعت از شبانهروز قیمت لحظهای و چارت اتریوم را در اختیار شما میگذارد .
برای مشاهده نرخ لحظهای اتریوم (ETH)در هر ساعتی از شبانهروز و هفت روز هفته، میتوانید به صفحه قیمت لحظه ای اتریوم در صرافی تبدیل مراجعه کنید . در این صفحه علاوه بر قیمت لحظهای و زنده اتریوم اطلاعات کاربردی دیگری هم وجود دارید . تغییرات قیمتی اتریوم در ۲۴ ساعت اخیر، حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته و بالاترین و پایینترین قیمت روز هم از جمله اطلاعات ارزشمندی است که در این صفحه مشاهده میکنید .
برای مشاهده قیمت لحظهای اتریوم راههای دیگری از جمله سرزدن به وبسایتهایی مانند CoinMarketCapهم وجود دارد .
مزیت مشاهده قیمت اتریوم از صرافی تبدیل علاوه بر وجود رابط کاربری مدرن و بهینه شده برای کاربران فارسیزبان، نمایش قیمت بر حسب تومان است . در وبسایتهای خارجی مانند CoinMarketCapتنها قیمت دلاری اتریوم نمایش داده میشود، درحالیکه در صرافی تبدیل علاوه بر قیمت دلاری (بر حسب تتر) قیمت اتریوم بر حسب تومان و همینطور قیمت بر حسب دیگر ارزهای دیجیتال را میتوانید مشاهده کنید .
تاریخچه قیمت اتریوم چیست؟
تاریخچه قیمت اتریوم مجموعه نقاط قیمت این ارز دیجیتال بر روی محورهای قیمت زمان است . با اتصال این نقاط قیمتی نموداری به یک نمودار قیمت اتریوم یا چارت قیمت اتریوم میرسیم که برای تحلیلگران، تریدرها و سرمایهگذاران بازار ارزهای دیجیتال و اتریوم بسیار قابلاستفاده است .
قیمت اتریوم در ۲۰۱۵، شروع آرام
اولین تراکنش با ارز دیجیتال اتریوم در تاریخ ۷ اوت سال ۲۰۱۵ انجام شد . قیمت اتریوم از زمان انتشارش در سال ۲۰۱۵ تا انتهای این سال تقریباً همواره زیر ۱ دلار بود .
قیمت اتریوم در ۲۰۱۶، رشد منطقی
در سال ۲۰۱۶ اوضاع برای اتریوم متفاوت رقم خورد و این ارز دیجیتال توانست از سد مقاومت ۱۰ دلاری بگذرد و در روز ۴ مارس ۲۰۱۶ نرخ قیمت اتریوم به ۱۰٫۰۳ دلار رسید .
قیمت اتریوم در ۲۰۱۷، شکوفایی با تختگاز
سال ۲۰۱۷ برای اتر سال شکوفایی و مشهورتر شدن بود . این ارز دیجیتال در این سال توانست از مرز ۱۰۰ دلار عبور کند و جایگاه خوبی را در بازار ارزهای دیجیتال برای خود پیدا کرد . تا انتهای سال ۲۰۱۷ اتریوم قیمت فوقالعاده ۷۷۴٫۶۹ دلار را کسب کرد و در اولین هفته سال ۲۰۱۸ خط ۱۰۰۰ دلار را شکست .
قیمت اتریوم ۲۰۱۸، وینتر ایز کامینگ
سال ۲۰۱۸ سال عجیب و سختی برای ارزهای دیجیتال بود . کارشناسان سال ۲۰۱۸ را سال سقوط بیتکوین نامگذاری کردند . اتریوم هم از این سال سخت و دشوار و سقوط ارزهای دیجیتال مصون نماند و قیمت این ارز دیجیتال به زیر ۱۰۰ دلار سقوط کرد و کاهش قیمت زیادی را تجربه کرد .
قیمت اتریوم ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱، حرکت موشکی
از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ اتریوم بار دیگر رالی صعودی خود را شروع کرد و با جهش قیمتی فوقالعادهای در سال خوب ارزهای دیجیتال یعنی سال ۲۰۲۱ توانست در روزهای سرد زمستان و در اولین روزهای ماه نوامبر خود را به قیمت ۴۸۱۵ دلار برساند . این قیمت تا کنون بالاترین قیمتی بوده است که اتریوم به خود دیده است و سقف تاریخی نمودار اتریوم را تشکیل داده است .
قیمت اتریوم ۲۰۲۲، برگریزان
بازار ارزهای دیجیتال بار دیگر در سال ۲۰۲۲ سالی سرد و سخت را تجربه کرد . در این سال خرسها حاکم مطلق بازار بودند و قیمت اتریوم نیز ریزش محسوسی را تجربه کرد و قیمت آن به زیر ۱۱۰۰ دلار رسید .
نحوه استفاده از تاریخچه قیمت اتریوم
تاریخچه قیمت اتریوم در واقع همان نمودار قیمت ارز دیجیتال اتریوم است . تحلیلگران تکنیکال معتقد هستند قیمت همه چیز را در خود دارد و با نمودار قیمت میتوان به تحلیل ارزهای دیجیتال پرداخت .
تاریخچه قیمت برای تحلیل تکنیکال اتریوم
از تاریخچه قیمت میتوان برای تحلیل نمودار تکنیکال اتریوم استفاده کرد . برای این کار تاریخچه قیمت را که در واقع همان چارت اتریوم را تشکیل میدهد پیش روی خود قرار میدهیم و با استفاده از اصول مختلف تحلیل تکنیکال به تحلیل آن میپردازیم .
حمایت ها و مقاومت های مهم اتریوم
یکی از ابزارهای مهم و اساسی مورداستفاده در تحلیل تکنیکال نمودار اتریوم خطوط حمایت و مقاومت ETHهستند .
مهمترین خطوط حمایت و مقاومتی که باید کشیده شوند و احتمال واکنش نمودار قیمت به این خطوط بالاست خطوط حمایت و مقاومت تایمهای بالاتر در چارت اتریوم است . در تحلیل تکنیکال هرچه تایم فریم مورداستفاده بالاتر باشد اعتبار خطوط حمایت و مقاومت در آن بالاتر است و بیشتر به میتوان به این خطوط اعتماد کرد .
هرچند تحلیلگران تکنیکال از خطوط حمایت و مقاومت در تایم فریمهای پایین هم استفاده میکنند؛ اما مطمئناً احتمال معتبر بودن این خطوط در تایم فریم روزانه بسیار بالاتر از تایم فریم ۵ دقیقه یا پایینتر است .
مناطق عرضه و تقاضا در نمودار تکنیکال اتریوم
پرایس اکشن نوع دقیقتر و پیشرفتهتر تحلیل تکنیکال است که از مفاهیم سادهتر و عمیقتری مانند نواحی عرضه و تقاضا برای تحلیل نمودار اتریوم استفاده میکند . معاملهگرانی که از پرایس اکشن استفاده میکنند با تعیین مناطق عرضه و تقاضا، نواحی احتمالی بازگشت قیمت را مشخص کرده و محل مناسب برای خرید یا فروش احتمالی را برای معامله اتریوم مشخص میکند . در این روش هم مناطق عرضه و تقاضای مشخص شده در تایم فریمهای بالاتر معتبرتر هستند و گردش قیمت با احتمال بیشتری در این نواحی اتفاق میافتد .
استفاده از اندیکاتورها برای تحلیل تکنیکال اتریوم
عدهای از تحلیلگران تکنیکال برای تحلیل راحتتر نمودار قیمت لحظهای اتریوم از اندیکاتورها استفاده میکنند . استفاده از اندیکاتورها برای تحلیل چارت اتریوم بیشتر در میان تحلیلگران تازهکارتر رواج دارد . اندیکاتورها کار تحلیل نمودار قیمت را برای کسانی که بهتازگی تحلیل تکنیکال را یاد گرفتهاند آسانتر میکند .
بسیاری از کارشناسان معتقدند از اندیکاتورها نباید بهعنوان تنها ابزار تحلیل استفاده کرد . استفاده از اندیکاتور بهعنوان ابزاری کمکی در تحلیل میتواند کمککننده باشد .
مهمترین اندیکاتورهای تکنیکال برای تحلیل ارز دیجیتال اتریوم عبارتاند از :
- اندیکاتور موینگ اوریج (Moving Average)
- اندیکاتور مک دی (MACD)
- اندیکاتور استوکستیک
- اندیکاتور ایچیموکو
- اندیکاتور باندهای بولینگر و ...
تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم
بازار ارزهای دیجیتال بازاری با نوسانات بسیار زیاد است؛ بنابراین برای داشتن تحلیل صحیح از نمودار قیمت اتریوم باید مرتباً نمودار را بررسی کرده و تحلیل کرد .
اگر بخواهیم نمودار بلندمدت اتریوم را در تایم فریمهای روزانه و هفتگی تحلیل کنیم باید اشاره کنیم ارز دیجیتال اتریوم پس از طی یک فاز صعودی پرشتاب در سال ۲۰۲۱ و رسیدن به نقطه اوج نمودار روند نزولی خود را همزمان با نزول بازار رمزارزها شروع کرد . سال ۲۰۲۲ برای این ارز دیجیتال در تایم فریمهای بالا بهصورت نزولی بود و اگر نمودار را در تایم فریم روزانه و هفتگی بررسی کنیم بهراحتی میتوانیم از نقطه اوج تا به اینجا خط روند نزولی را برای ارز دیجیتال اتریوم رسم کنیم .
اتریوم برای شروع روند صعودی باید خط روند نزولی بلند مدتی شکل گرفته طی یکسال اخیر را بشکند و کفی بالاتر را ثبت کند تا بتوانیم بگوییم روند نزولی پایان یافته است .
در صورت شکست خط روند نزولی احتمال ورود به فاز صعودی یا مقداری از استراحت در فاز خنثی یا روند Rangeوجود دارد که میتوان با اطمینان بیشتری به خریدهای بلندمدت و سرمایهگذاریهای طولانیمدت فکر کرد .
البته باتوجهبه نوسانات بالای نمودار اتریوم، همواره فرصتهای معاملاتی برای معاملهگران کوتاهمدتی و تریدرها برای نوسانگیریهای پرسود وجود دارد . این دسته از معاملهگران میتوانند با تحلیل چارت اتریوم در تایم فریمهای پایینتر باتوجهبه استراتژی معاملاتی خود بهراحتی فرصتهای معاملاتی را شناسایی کرده و به خرید ارز دیجیتال اتریوم اقدام کنند و سود شیرینی را از نوسانات بازار بگیرند .
در حال حاضر در صورت شکست خط روند نزولی بلندمدت میتوان در ابتدا انتظار صعود قیمت تا ۱۵۰۰ دلار و در فاز بعدی تا ۲۰۰۰ دلار را داشت و پس از آن به قیمتهای بالاتر و شکست خطوط مقاومتی مهمتر فکر کرد .
پیشبینی کارشناسان مجله معتبر تایم از قیمت اتریوم در سال ۲۰۲۵ حداقل ۵۷۰۰ و حداکثر ۱۰۰۰۰ دلار است . درصورتیکه این تحلیل به نتیجه برسد سرمایهگذاری در این فاز نزولی میتواند سرمایه معاملهگران را طی دو تا سه سال تا ۱۰ برابر افزایش دهد .
عوامل تأثیر گذار بر قیمت اتریوم
عوامل متعددی میتوانند بر قیمت لحظهای اتریوم تأثیرگذار باشند و موجب رشد یا کاهش قیمت این ارز دیجیتال محبوب شوند . برخی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت اتریوم عبارتاند از :
قیمت بیت کوین و وضعیت کلی بازار ارزهای دیجیتال
بازار ارزهای دیجیتال نشان داده است که دورههای صعود و نزولی دارد . در این دورهها بیشتر ارزهای دیجیتال همزمان و هماهنگ با قیمت بیت کوین، روند صعودی یا نزولی را طی میکنند . نرخ قیمت لحظهای اتریوم هم معمولاً تحتتأثیر این روند کلی قرار میگیرد و در دورههای صعودی بازار قیمت اتریوم رشد میکند و در دورههای نزولی قیمت این ارز دیجیتال کاهش مییابد . مثلاً در سال ۲۰۲۱ روند کلی بازار ارزهای دیجیتال صعودی بود و تقریباً قیمت همه ارزهای دیجیتال روند بلند مدتی صعودی را طی میکرد . بر عکس در سال ۲۰۱۸ تقریباً همه بازار رمزارزها با رکود و نزول همراه بود که اتریوم نیز همین وضعیت را داشت .
عرضه و تقاضا و سازوکار بازار
مهمترین عامل تعیینکننده قیمت اتریوم است . میزان عرضه و تقاضای موجود در بازار است که قیمت لحظهای اتریوم را تعیین میکند . در واقع هرگاه میزان تقاضا بر عرضه پیشی گیرد قیمت لحظهای اتریوم افزایش مییابد و هرگاه عرضه بیش از تقاضا باشد سازوکار بازار باعث کاهش قیمت لحظهای ارز دیجیتال اتریوم میشود .
میزان استیک کردن برای اتریوم ۲٫۰
در حال حاضر و پس از انجام عملیات Mergeو ارتقای اتریوم به اتریوم ۲٫۰ افراد برای شرکت در عملیات تأیید تراکنشهای اتریوم و کسب پاداش باید ارز دیجیتال اتریوم خود را استیک کرده و فریز کنند . این مسئله باعث کاهش عرضه اتریوم میشود . در این صورت با ثابت ماندن یا افزایش تقاضا در بازار میزان عرضه اتریوم کاهش مییابد . این کاهش عرضه میتواند باعث افزایش قیمت اتریوم شود .
پوشش رسانهای
افزایش سروصدا در رسانههای جمعی و شبکههای اجتماعی میتواند در افزایش تقاضا برای ارز دیجیتال اتریوم و افزایش قیمت آن نقش مؤثری بازی کند . در حال حاضر بیشتر رسانههای جمعی روندهای بیتکوین را پوشش میدهند . افزایش پوشش رسانههای ارتباطی در ارتباط با اتریوم میتواند باعث آگاهی افراد بیشتری نسبت به این ارز دیجیتال شود . در نتیجه تقاضا برای اتریوم افزایش پیدا میکند و نمودار اتریوم روند صعودی میگیرد .
کاربردپذیری
یکی از عوامل تأثیرگذار بر قیمت هر ارز دیجیتال بهویژه نرخ قیمت اتریوم است . معنای کاربردپذیری میزان استفاده از ارز دیجیتال اتریوم و بلاکچین و شبکه اتریوم است . در حال حاضر همه توکنهایERC-20که بر روی شبکه اتریوم کار میکنند از اتر بهعنوان سوخت استفاده میکنند . برای راهاندازی NFT ها یا توکنهای غیرمثلی بر روی شبکه اتریوم هم نیاز به ارز دیجیتال شبکه اتریوم یعنی اتر است . افزایش تعداد و تراکنشهای این توکنها و استفاده هر چه بیشتر از آنها تقاضا برای ارز دیجیتال اتریوم را افزایش میدهد . این افزایش تقاضا باعث افزایش قیمت اتریوم شده و چارت اتریوم را به سمت صعود متمایل میکند .
بهترین قیمت اتریوم در این مدت چقدر بوده است؟
با نگاهی به نمودار تکنیکال اتریوم و بررسی نقاط اوج و فرود آن در یک سال اخیر میتوانیم بهترین نرخ قیمت اتریوم را در این دوره زمانی پیدا کنیم . وقتی از بهترین قیمت صحبت میکنیم باید حواسمان باشد که بهترین قیمت از دید خریدار و فروشنده کاملاً با هم متفاوت است . خریدار همواره به دنبال خرید اتریوم در قیمتهای پایینتر و ارزانتر است درحالیکه فروشنده میخواهد دارایی خود را در قیمتهای بالا و گران اتریوم بفروشد؛ بنابراین ابتدا باید زاویه دید خود را تعیین کنیم .
پایینترین قیمت در سال ۲۰۲۲
تا زمان نگارش این متن در اواخر نوامبر ۲۰۲۲ پایینترین قیمت ارز دیجیتال اتریوم ۹۹۳ دلار و در روز ۱۹ ژوئن سال ۲۰۲۲ برای این ارز ثبت شده است . این قیمت را میتوان بهترین قیمت برای خریداران بهحساب آورد . اگر شخصی در این تاریخ اتریوم خریداری میکرد میتوانست طی کمتر از دو ماه اتریوم خود را به قیمت ۱۹۸۱ دلار بفروشد و سودی حدوداً ۱۰۰ درصدی ببرد . واضح است که گرفتن سود ۱۰۰ درصدی طی دو ماه در بسیاری از بازارهای مالی شبیه آرزوست اما در همین بازاری که نزولی خوانده میشود امکان دریافت سود صددرصدی از اتریوم طی این مدت وجود داشته است .
بالاترین قیمت اتریوم در سال ۲۰۲۲
بالاترین قیمت اتریوم در سال ۲۰۲۲ مربوط به ابتدای این سال بوده است که قیمت این ارز دیجیتال ۳۶۸۳ دلار را به خود دیده است . همچنین در روز ۴ آوریل ۲۰۲۲ ارز اتریوم یک قله ثبت کرده است که قیمت این اتریوم در این قله ۳۵۲۱ دلار بوده است .
قیمت اتریوم بر چه اساسی تعیین میشود؟
قیمت لحظهای اتریوم کاملاً بر اساس مکانیسم بازار و میزان عرضه و تقاضای معاملهگران در این بازار شکل میگیرد . هر چه میزان تقاضا بیشتر از عرضه شود نرخ قیمت اتریوم افزایش مییابد .
از عوامل دیگری که بر قیمت اتریوم تأثیرگذار هستند میتوان روند کلی بازار ارزهای دیجیتال و قیمت بیتکوین را نام برد . علاوه بر این عوامل میزان استفاده از شبکه اتریوم و توکنهای ERC-20و NFTموجود بر روی این شبکه میتواند در افزایش تقاضا و افزایش قیمت ارز دیجیتال اتریوم مؤثر باشد . پوشش رسانهای و شبکههای اجتماعی هم با افزایش آگاهیرسانی و تحریک افراد به افزایش یا کاهش تقاضا میتوانند در تعیین قیمت این ارز دیجیتال محبوب نقش داشته باشند .
نرخ اتریوم بر حسب تومان چگونه محاسبه میشود؟
خوشبختانه در صرافی تبدیل میتوانید نرخ اتریوم بر حسب تومان را بهصورت مستقیم در زمان خرید مشاهده کنید . اما اگر بخواهید این نرخ را شخصاً محاسبه کنید باید بدانید که این معادله فرمول سادهای دارد .
برای محاسبه نرخ اتریوم بر حسب تومان باید قیمت دلاری این ارز دیجیتال را در قیمت روز تتر بر حسب تومان ضرب کنید . به این صورت میتوانید قیمت اتریوم بر حسب تومان را خودتان محاسبه کنید .
قیمت دلاری اتریوم و قیمت تتر بر حسب تومان را نیز میتوانید از صرافی تبدیل یا منابع دیگر مشاهده کنید .
قیمت لحظهای اتریوم بر حسب تومان = قیمت لحظهای اتریوم بر حسب دلار × قیمت روز تتر بر حسب تومان
پیشبینی قیمت اتریوم چگونه انجام میشود؟
گرچه بسیاری از خبرگان و کارشناسان بزرگ معتقدند پیشبینی در بازارهای مالی امکانپذیر نیست؛ اما همه این کارشناسان بر استفاده از ابزارهای تحلیلی در بازارهای مالی تأکید میکنند .
معمولاً در پیشبینی پدیدهها هر چه دوره پیشبینی بلندمدتتر باشد احتمالا دقت پیشبینی کاهش پیدا میکند؛ بنابراین پیشبینی قیمت ارزهای دیجیتال در بلندمدت احتمالاً میتواند با خطای زیادی همراه باشد .
علیرغم همه موارد فوق عدهای از کارشناسان باتکیهبر تحلیل بنیادی و فاندامنتال ارز دیجیتالی مانند اتریوم و همچنین با نگاه به سابقه نرخ قیمت اتریوم و چارت آن اقدام به ارائه نظر خود راجع به آینده قیمت این ارز دیجیتال میکنند .
پیشبینی آینده قیمت اتریوم
مسئلهای که اکثر کارشناسان بر سر آن همداستان هستند این است که روند کلی و بلندمدت قیمت ارز دیجیتال اتریوم صعودی خواهد بود و سرمایهگذاران میتوانند با سرمایهگذاری بلندمدت بر روی این ارز دیجیتال امیدوار باشند سود مناسبی کسب کنند .
پیشبینی مجله تایم رسیدن اتریوم به ۱۰۰۰۰ دلار در سال ۲۰۲۵ است . درحالیکه وبسایت AnalyticsInsightپیشبینی میکند قیمت اتریوم تا انتهای سال ۲۰۲۲ به ۲۲۸۰ دلار برسد، در سال ۲۰۲۳ رشد کند و به ۴۶۷۹ دلار افزایش یابد . این وبسایت قیمت اتریوم در سال ۲۰۲۵ را ۷۴۵۰ دلار پیشبینی میکند و اعتقاد دارد قیمت اتریوم در سال ۲۰۳۰ به ۹۵۶۷ دلار خواهد رسید .
باید تأکید کرد که هیچ یک از پیشبینیهای فوق را نمیتوان دقیق در نظر گرفت . کارشناسان دیگری با پیشبینیهای متفاوت نیز اظهارنظر داشتهاند . مثلاً برخی کارشناسان معتقدند اتریوم تا انتهای سال ۲۰۲۲ کف جدیدی را خواهد دید و حتی ممکن است قیمت آن تا ۵۰۰ دلار پایین بیاید .
بنابراین، بهتر است تحلیل شخصی خود را نسبت به این ارز دیجیتال داشته باشید و سرمایهگذاری و معامله خود را بر اساس دانستهها و تحلیلهای شخصی انجام دهید .
بهترین زمان خرید و فروش اتریوم چه زمانی است؟
وقتی به چارت اتریوم نگاه میکنید دوست دارید این ارز دیجیتال را در کف قیمتی بخرید و در سقف قیمت بفروشید تا بیشترین سود را از آن خود کنید . اما در عمل انجام این کار حتی برای خبرهترین تحلیلگرها هم ممکن است سخت و دشوار باشد .
با تحلیل تکنیکال و بنیادی ممکن است بتوانید موقعیتهای خوب معاملاتی را پیدا کرده و اقدام به خرید کنید و فروش کنید . ولی لزوماً سقف و کف قیمت برای همه افراد قابلدسترسی نیست .
بهترین زمان خرید اتریوم هر زمانی است که شما آمادگی لازم برای سرمایهگذاری در این ارز دیجیتال را داشته باشید . روشهایی مطمئن و کمریسکی برای خرید پلهای ارز دیجیتال وجود دارد که میتواند ریسک سرمایهگذاری را برای شما کاهش داده و احتمال گرفتن سود مناسب را برای شما بهینه کند .
از جمله این روشها روش متوسط ارزش دلاری یا DCAاست . روش کار در سرمایهگذاری DCAبه این صورت است که از تصمیم به خرید ارز دیجیتال اتریوم، مقدار دلاری مشخصی را هر ماه به خرید این دارایی اختصاص میدهیم . مثلاً بهجای این که یکباره ۱۲۰۰ دلار اتریوم بخریم طی زمان یک سال هر ماه ۱۰۰ دلار اتریوم خریداری میکنیم و به سرمایه خود اضافه میکنیم . با این کار میتوانیم از بسیاری از ریسکها جلوگیری کنیم .
باید توجه داشته باشیم که استفاده از DCAممکن است بیشترین سود ممکن از سرمایهگذاری را برای ما به ارمغان نیاورد؛ اما درعینحال بدترین حالتهای ضرر را هم نصیب ما نخواهد کرد و سود معقولی را با ریسک کم نصیب ما میکند .
استفاده از روشهای سرمایهگذاری اینچنینی بهخصوص برای افرادی که آشنایی کافی با روشهای تحلیل تکنیکال و بنیادی ندارند بسیار کارآمد است . این روش سرمایهگذاری شما را از خرید و فروش هیجانی و بدون فکر باز میدارد و سود مناسبی را نصیب شما میکند .
نکته مثبت این نوع سرمایهگذاری سودده بودن آن در زمان بازار نزولی است . چون با خرید پله به پله هر چه بازار پایینتر برود میانگین خرید شما کاهشیافته و در زمان صعود سود بهتری میبرید .
کلام آخر
ارز دیجیتال اتریوم بدون شک یکی از بهترین و کاربردیترین داراییها در دنیای رمزارزهاست . اکثر کارشناسان باتوجهبه تحلیل بنیادی و کاربردهای هر چه بیشتر این ارز دیجیتال قیمت بلندمدت و نمودار تکنیکال آن را صعودی پیشبینی میکنند . به نظر میرسد میتوانید بهعنوان معاملهگران و سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال با خیال آسوده اقدام به خرید و سرمایهگذاری در این ارز دیجیتال کنید و به کسب سود رضایتبخش در این سرمایهگذاری امیدوار باشید .
برای مشاهده قیمت لحظهای اتریوم میتوانید به این صفحه از صرافی ارز دیجیتال تبدیل مراجعه کنید.
اگر بخواهیم سرمایهگذاری اصولی روی ارز اتریوم داشته باشیم، در زمان درست بخریم و در موقعیت بهتری بفروشیم، بهتر است از گذشته قیمتی آن با خبر باشیم تا بتوانیم تحلیل درستی از حرکات قیمتی آن داشته باشیم.
این کار با بررسی الگوهای نمودار قیمتی اتریوم و استفاده از اندیکاتورهای آماری انجام میشود. در حقیقت ما میتوانیم با مشاهده تغییرات قیمت اتریوم از ابتدا تا به امروز، اطلاعات ارزشمندی درباره حرکات آینده آن کسب کنیم.
در بازار اتریوم - تتر میتوانیم با ضربکردن قیمت اتریوم در قیمت تتر در بازار تتر – تومان، قیمت تومانی ارز اتریوم را محاسبه کنیم.
به دلیل نوسانات قیمتی شدیدی که در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارد، کار برای پیشبینی قیمت اتریوم کمی سخت میشود. اما باتوجهبه برنامههایی که اتریوم دارد مطمئناً آینده درخشانی پیش رو دارد. به همین جهت ما میتوان انتظار رشد مداوم از این کوین ارزشمند داشت. شما میتوانید از طریق کانال تلگرامی الگوریتم تحلیل (https://t.me/algotahlil) سیگنالها و پیشبینی قیمت اتریوم را بهصورت کارشناسیشده مشاهده کنید.
در بازار کریپتوکارنسی عوامل بسیار زیادی وجود دارد که بهصورت مستقیم و غیرمستقیم روی قیمت اتریوم تأثیر میگذارد. از جمله مهمترین آنها میتوان به مواردی همچون تغییر در اکوسیستم عرضه و تقاضا، بهروزرسانیهای مختلف، تغییر سازوکار بلاکچین، شبکههای اجتماعی و توییتهای شخصیتهای مطرح حوزه ارزهای دیجیتال، مقررات تعیینشده از سوی دولتها و تغییر نرخ بهره بانکهای مرکزی کشورها اشاره دارد.