پس از آن‌که بیتکوین و سایر رمز ارزهای قدیمی‌، رشد شدیدی را تجربه کردند، تقاضا در بازار ارز دیجیتال روز‌به‌روز بیشتر می‌شود. همین امر موجب شده تا ارزهای دیجیتال جدیدتری وارد بازار شوند تا از این رشد بی‌بهره نمانند. بسیاری از ارزهای دیجیتال جدید به‌دلیل آن‌که تازه به بازار عرضه شده‌اند ارزان هستند. بر اساس بررسی‌ کارشناسان، می‌توان به آینده این رمز ارزها خوش‌بین بود.

اگر قصد دارید وارد بازار ارز دیجیتال شوید و نمی‌دانید که کدام ارز دیجیتال جدید را انتخاب کنید، ابتدا باید هدف خود را مشخص کنید. آیا قصد دارید به‌صورت بلندمدت سرمایه‌گذاری کنید یا می‌خواهید با خریدوفروش سرمایه خود را افزایش دهید؟ در مرحله بعد باید بودجه خود را در نظر داشته باشید، چراکه هر رمز ارز قیمت متفاوتی دارد و باید در نظر داشته باشید که آیا قیمت خرید یک رمز ارز متناسب با بودجه شما است یا خیر.

در ادامه به بررسی رمز ارزهای جدید بازار ارز دیجیتال می‌پردازیم.

والت چین (WTC)

در آینده‌ نه‌چندان دور، والت چین به پلتفرمی قابل‌استفاده برای اینترنت اشیا (IOT) تبدیل خواهد شد. همان‌طور که می‌دانید، یکی از کاربردهای بلاکچین مدیریت چین‌ها است، امروز VeChain مسئولیت مدیریت چین‌ها را بر عهده دارد، اما به‌زودی والت چین جایگزین آن خواهد شد.

والت چین با استفاده از تراشه‌های ریز، می‌تواند در ادغام دارایی‌های فیزیکی و بلاکچین راه‌گشا باشد. والت چین همچنین با استفاده از فناوری RFID، تراشه‌هایی برای شناسایی لباس‌های فروشگاه، ردیابی مواد غذایی و داروها تولید می‌کند. ترکیب نرم‌افزار و سخت‌افزار در والت چین موجب شده تا این رمز ارز نسبت به سایر پروژه‌های بلاکچین دوام بیشتری داشته باشد. اما والت چین، علاوه‌براین، در چه زمینه‌هایی نقش داشته است؟

والت چین تابه‌حال در پروژه‌های متعددی کاربرد داشته است که از میان آن‌ها می‌توان به مدیریت حمل‌ونقل و تدارکات در یکی از بنادر چین، کشاورزی مدرن در چین و پایه‌گذاری شهری هوشمند در کره جنوبی اشاره کرد.

ایاس (EOS)

عرضه اولیه (ICO) ایاس در سال 2017 آغاز شد و تا سال 2018 ادامه داشت. جالب است بدانید که ارز دیجیتال ایاس با اینکه یک ارز دیجیتال جدید محسوب می‌شود، اتریوم را به نابودی تهدید کرده است، چراکه می‌تواند اتریوم را به‌عنوان اصلی‌ترین پلتفرم قراردادهای هوشمند به چالش بکشد.

ایاس در مقایسه با اتریوم چند مزیت دارد. یکی از مزایای ایاس نسبت به اتریوم، حل مشکل مقیاس‌پذیری در حجم‌ بالای تراکنش‌ها است. هنگامی‌که حجم تراکنش‌ها در شبکه اتریوم بسیار زیاد است، اتریوم در زمینه مقیاس‌پذیری دچار مشکل می‌شود، اما ایاس این مشکل را حل کرده است. یکی دیگر از حوزه‌هایی که اتریوم و ایاس در آن متفاوت‌اند، شیوه کاربری آن‌ها است.

نکته قابل‌توجه آن است که اگر هنگام استفاده از اتریوم بخواهید با شبکه تعامل داشته باشید یا رمز ارزی را تغییر بدهید، باید کارمزد بپردازید، اما هنگام استفاده از ارز ایاس، هزینه را سازنده DAPP می‌پردازد. همین ویژگی‌های ایاس باعث شده تا آن را «قاتل اتریوم» تلقی کنند!

ناو کوین (Nav Coin)

تراکنش‌های ناو کوین به‌صورت ناشناس انجام می‌شوند و کاربری آن بسیار ساده است. ناو کوین که از سال 2014 راهی بازار شد، تا به امروز توانسته است خود را با شرایط بازار هماهنگ کند و قابلیت‌های خود را ارتقا دهد، به‌طوری که در چند سال اخیر چندین بار به‌روزرسانی شده است. روند رو ‌به ‌پیشرفت ناو کوین نشان‌دهنده قدرت بالای آن است. شاید بپرسید هدف از ساخت ناو کوین چه بود؟

هدف اصلی تیم توسعه‌دهنده ناو کوین این بود که برای تراکنش‌های مالی، پلتفرمی امن و سریع ایجاد کنند. یکی از ویژگی‌های بارز ناو کوین، انجام تراکنش‌ها با سرعت بالا است، به‌طوری که تأیید هر بلوک در عرض ۳۰ ثانیه انجام می‌شود. این مدت‌زمان در مقایسه با بیتکوین فوق‌العاده است، چراکه تأیید هر بلوک در بیتکوین 10 دقیقه طول می‌کشد.

علاوه‌بر سرعت بالای تراکنش، هزینه تراکنش نیز در ناو کوین بسیار پایین است. البته هزینه تراکنش‌هایی که به‌صورت ناشناس انجام می‌شوند کمی بیشتر است. ناو کوین در مقیاس‌پذیری از روش اجماع اثبات سهام (Proof of Stakes) بهره می‌گیرد، همین امر موجب شده تا مصرف انرژی هنگام استخراج ناو کوین به‌شدت کاهش یابد.

خبر خوب اینکه امکان خرید انواع ارز دیجیتال برای ایرانیان هم فراهم است و به‌سادگی می‌توانید در این حوزه سرمایه‌گذاری کنید.

آیوتا (IOTA)

آیوتا همانند بیتکوین و اتریوم، بسیاری از قابلیت‌های مربوط به مدل‌های اثبات کار و ثبات را دارد. جالب این‌جا است که هنگام صدور معامله در آیوتا، هم‌زمان دو معامله قبلی را تأیید می‌کنید، همین موضوع باعث شده تا دیگر اعتبار خود را به ماینرها واگذار نکنید.

پیویکس (PIVX)

پیویکس، رمز ارزی مبتنی بر حفظ حریم شخصی است که با الگوریتم اثبات سهام فعالیت می‌کند. پیویکس درواقع زیرشاخه‌ای از دش (Dash) است. این رمز ارز که از سال 2016 تا به امروز قابل معامله است اهدافی را دنبال می‌کند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

هدف پیویکس تبدیل کیف پول کاربران به یک بانک شخصی امن بود. ناگفته نماند که این ارز در سال‌های اخیر رشد قابل‌توجهی داشته و در میان مردم به‌مرور در حال پیشرفت و گسترش است. از دیگر اهداف پیویکس می‌توان به کاهش هزینه کارمزد تراکنش‌ها، تأمین امنیت، سرعت بالای انجام تراکنش‌ها و حفظ حریم شخصی کاربران اشاره کرد.

تزوس (XZS)

تزوس درواقع یکی از بسترهای قرارداد هوشمند است که ICO بسیار موفقی دارد. هدف تزوس این است که کاربران در ساخت پروتکل‌های جدید شرکت کنند. اگر چنین موضوعی به حقیقت بپیوندد، فناوری بلاکچین  در آینده تغییراتی گسترده‌ را تجربه خواهد کرد. با استفاده از تزوس، کاربران می‌توانند به پاداش برنامه‌نویسان برای مشارکت در پروژه‌ها رأی دهند. همین امر موجب افزایش انگیزه برای توسعه تزوس شده است.

البته تزوس در زمینه قراردادهای هوشمند، تفاوت‌هایی با اتریوم دارد. یکی از این تفاوت‌ها، استفاده تزوس از فناوری dPoS است که بدون نیاز به فورک و تأیید رسمی، امکان به‌روز‌رسانی را فراهم می‌کند.

امیدواریم این مقاله اطلاعات کافی درباره ارزهای دیجیتال جدید در اختیارتان قرار داده باشد.

خرید بیبی دوج

دیدگاهتان را بنویسید