این روزها وارد کردن پول به داخل کشور یا ارسال وجه به خارج از کشور بدون توجه به‌جایی که هستید در عرض چند دقیقه انجام می‌شود. البته این کار به شرایطی که در آن قرار دارید و روشی که برای انتقال انتخاب می‌کنید بستگی دارد. برای یافتن بهترین راه انتقال پول در سطح بین‌المللی باید به درک کارمزد، نرخ ارز و سرعت گزینه‌های مختلف انتقال توجه نمود.

با توسعه بانکداری دیجیتال و اپلیکیشن‌های آنلاین برای انتقال پول، می‌توانید بدون خروج از خانه، انتقال پول را به شکل بین‌المللی انجام دهید و چندین ارز مبادله کنید. اما اگر مراقب نباشید، ممکن است درنهایت برای راحتی انتقال، بیش ازآنچه نیاز است، پرداخت کنید.

هزینه‌های دریافتی برای نقل‌وانتقال بین‌المللی ممکن است بیش از تصورتان باشد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا روش‌های مختلف انتقال پول از خارج به داخل از کشور و بالعکس را بررسی کنیم. این مقاله به شما کمک می‌کند تا بهترین راه‌های موجود را برای انتقال پول در سطح بین‌المللی انتخاب کنید. لطفاً تا پایان همراه ما باشید.

در این مقاله می‌خوانید:

منظور از انتقال وجه بین‌المللی چیست؟

اگر بخواهیم یک تعریف کلی برای انتقال پول بین‌المللی ارائه دهیم، باید بگوییم که انتقال پول بین‌المللی به معنای انتقال الکترونیکی وجوه درخواستی از طرف فرستنده به‌سوی گیرنده‌ی معین است که به‌واسطه‌ی یکی از ارائه‌دهندگان انتقال پول بین‌المللی ارسال می‌گردد.

در انتقال بین‌المللی وجوه، شخص یا شرکتی که وجه را برای آن پرداخت می‌کنید به‌عنوان ذینفع شناخته می‌شود. همچنین بانکی که وجوه به آن ارسال می‌گردد نیز به‌عنوان بانک ذینفع شناخته می‌گردد. اگر به دنبال ارسال پول به یکی از دوستان یا خویشاوندان خود در خارج از کشور هستید، باید یکی از روش‌های انتقال پول بین‌المللی را انتخاب و اجرا کنید.

منظور از انتقال وجه بین المللی چیست؟

ثبت نام با موفقیت انجام شد

عکس خبرنامه
چکیده دنیای کریپتو در یک ایمیل

با عضویت در خبرنامه تبدیل از جدیدترین مقالات آموزشی و تاثیرگذارترین اتفاقات ارزهای دیجیتال در یک ایمیل مطلع شوید.

چالش‌های کنونی انتقال وجه به خارج از کشور

همان‌طور که می‌دانید تحریم‌های بین‌المللی سختی علیه ایران اعمال شده است. با توجه به این تحریم‌ها، به انجام رساندن تراکنش‌های مالی بین‌المللی یکی از دغدغه‌های فعالین حوزه‌ی اقتصادی ایرانی است. این تحریم‌ها موجب توقف یا کند شدن نقل‌وانتقال مالی در حوزه‌های مختلف اقتصادی شده است.

خدمات مالی بین‌المللی مورداستفاده در دنیا، عموماً به دو دسته‌ی پرداخت ارزی و نقل‌وانتقال ارزی تقسیم می‌شود. متأسفانه ایرانی‌ها به علت تحریم‌های بین‌المللی امکان پرداخت یا نقل‌وانتقال ارزی را به شیوه‌هایی که در دنیا مرسوم است، ندارند. بنابراین باید برای انجام تراکنش‌‌های خود به واسطه‌هایی مثل صرافی‌ها یا پلتفرم‌های آنلاین پرداخت ارزی مراجعه کنند و خدمات موردنظر خود را از کارگزاری‌ها دریافت نمایند. در ادامه با معرفی راه‌های جدید برای انتقال پول با ما همراه باشید.

 

چالش های کنونی انتقال وجه به خارج از کشور

چه کسانی نیازمند انتقال وجه بین‌المللی هستند؟

شاید بسیاری از شما به این فکر کنید که چه کسانی به نقل‌وانتقال وجوه به‌صورت بین‌المللی نیاز دارند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سؤال را مشاهده فرمایید.

  1. دسته‌ی اول شرکت‌های دولتی یا غیردولتی واردات و صادرات است. این شرکت‌ها برای خرید یا فروش محصولات و تولیدات کشورها به ارسال یا دریافت پول نیاز دارند؛ بنابراین از روش‌های مختلفی برای انتقال وجوه به‌صورت بین‌المللی استفاده می‌کنند.
  2. دسته‌ی دوم تاجران یا اصطلاحاً بیزینس‌مَن‌ها (Businessmen) هستند. این دسته از متقاضیان نقل و انتقالات بین‌المللی پول، تاجرانی هستند که بدون وابستگی به شرکت‌های دولتی و خصوصی، اجناس موردنظرشان را وارد یا صادر می‌کنند.
  3. دسته‌ی سوم دانشجوهایی هستند که برای ادامه‌ی تحصیل به دانشگاه‌های خارج از کشور خودشان می‌روند. بنابراین به پول نیاز دارند. برخی از دانشجوها علاوه بر تحصیل، کار هم می‌کنند و ممکن است بخشی از درآمد خود را برای خانواده‌هایشان بفرستند. بنابراین باید از روش‌های انتقال بین‌المللی پول استفاده کنند.
  4. دسته‌ی چهارم کسانی هستند که برای زندگی و کار به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند. بعضی از آن‌ها به‌طور موقت و برخی نیز به‌صورت دائم در کشور جدید زندگی می‌کنند. این اشخاص نیز ممکن است برای پول به کشورهای دیگر بفرستند یا از کشور خودشان پول دریافت کنند. درنتیجه باید از روش‌های انتقال بین‌المللی وجوه استفاده نمایند.
  5. دسته‌ی آخر فریلنسرها (Freelancers) هستند. همان‌طور که می‌دانید سایت‌های معتبری در سراسر جهان فعالیت می‌کنند. هر کس با توجه به تخصص و مهارتی که دارد می‌تواند در این سایت‌ها ثبت‌نام کند و درآمد دلاری کسب کند. به این افراد فریلنسر می‌گویند.

اشخاصی که در این سایت‌ها فعالیت می‌کنند باید دستمزد خود را دریافت کنند. در مقابل سایت‌ها نیز موظف به پرداخت حق‌وحقوق کارکنان خود است. بنابراین فریلنسرها با استفاده از روش‌های انتقال بین‌المللی می‌توانند دستمزد خود را دریافت کنند.

 

مراحل ارسال پول بین‌المللی

  1. در ابتدا باید تعیین کنید که از کدام سرویس انتقالی استفاده می‌کنید. روش‌های مختلفی برای انتقال وجود دارند که در ادامه‌ی این مقاله به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. همچنین توجه به نکات زیر در هنگام انتخاب روش‌های انتقال نیز ضروری است:
  • سرعت ارسال تا چه اندازه اهمیت دارد؟ درصورتی‌که انتقال شما فوری است باید سرویسی را انتخاب کنید که سرعت بالاتری در تحویل دارد.
  • آیا مبلغ انتقال زیاد است؟ اگر مبلغ ارسالی‌تان بالا است باید سرویسی را برگزینید که سقف بیشتری برای ارسال داشته باشد.
  • پول را به کدام کشور می‌فرستید؟ با توجه به اینکه خدمات انتقال در همه کشورها در دسترس نیست، پیش از انتخاب سرویس، باید کشور موردنظر خود را نیز در آن سرویس چک کنید.
  • از چه روش پرداختی استفاده می‌کنید؟ هزینه‌های دریافتی ممکن است بسته به روش پرداختی که استفاده می‌کنید متفاوت باشد.
  • آیا گیرنده به پول نقد نیاز دارد؟ اگر پول به‌صورت نقدی موردنیاز است، باید از سرویس‌های خدماتی که دارای گزینه ارسال و دریافت نقدی بین‌المللی هستند، استفاده کنید.
  1. برای شروع انتقال بین‌المللی، ابتدا باید برخی از اطلاعات گیرنده را به سرویس انتقالی که انتخاب کرده‌اید، ارائه دهید. اغلب اطلاعاتی مثل شماره‌حساب بانکی، شماره مسیریابی و نام گیرنده از شما خواسته می‌شود. البته تعداد و میزان اطلاعاتی که باید وارد نمایید به سیستم منتخب شما بستگی دارد.
  2. پس از واردکردن اطلاعات خواسته‌شده باید ارز و مبلغ موردنظرتان را انتخاب کنید. همچنین باید از صحت اطلاعات کشور یا ارز اطمینان حاصل فرمایید. این نکته را فراموش نکنید که هزینه‌های ارسال وجه ممکن است با توجه به کشوری که پول را ارسال می‌کنید متفاوت باشد.

همچنین هزینه‌هایی که برای خدمات و ارسال وجه می‌پردازید از کل مبلغی که ارسال می‌کنید کسر می‌شود؛ بنابراین از اینکه به‌اندازه کافی پول ارسال می‌کنید اطمینان حاصل فرمایید تا پس از کسر هزینه‌ها، مبلغ واریزی به‌حساب گیرنده صحیح و کافی باشد.

  1. هنگامی‌که مبلغ انتقال تعیین‌شده را ارسال کردید، ممکن است تراکنش و تحویل وجه به‌حساب گیرنده از چند دقیقه تا چند روز طول بکشد. همچنین لازم به ذکر است، اگر در حال انتقال پول برای تحویل نقدی هستید، مطمئن شوید که گیرنده از زمان و مکان تحویل پول مطلع باشد.

برای اطمینان از انتقال پردازش، تاریخچه حساب خود را چک کنید تا از انتقال مطمئن شوید. در صورت مشاهده‌ی هرگونه اختلاف، هزینه‌های اضافی که با توجه به سامانه‌ی انتقال‌دهنده، ممکن است کسر شده باشد را نیز کنترل کنید.

روش‌های انتقال وجه در مبادلات بین‌المللی

روش‌های متفاوتی برای انتقال پول به‌صورت بین‌المللی وجود دارد. در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

1.    ارسال پول با پی‌پال (PayPal)

یکی از معروف‌ترین درگاه‌های بین‌المللی برای انتقال وجه، پی‌پال است. کمتر کسی را می‌توان یافت که فعالیت‌های اقتصادی برون‌مرزی انجام دهد و این درگاه را نشناسد. بااین‌وجود در این مقاله قصد داریم این سامانه را برای آن دسته از کسانی که قصد جابجایی پول دارند اما با نحوه‌ی انجام این کار و درگاه پی‌پال آشنا نیستند، معرفی کنیم.

مزایا و ویژگی‌‌های پی‌پال

  1. با اتصال به‌حساب بانکی و کارت‌های اعتباری قادر خواهید بود تا پرداخت‌های خود را انجام دهید. یکی از مزیت‌های این پلتفرم این است که اتصال حساب بانکی بدون کارمزد بانکی صورت می‌پذیرد. همچنین لازم به ذکر است که کارمزد دریافتی پی پای درازای ارسال پول در مقایسه با درگاه‌های دیگر کمتر است.
  2. ارسال پول از طریق حساب‌های پی‌پال در داخل ایالات‌متحده به‌صورت رایگان انجام می‌پذیرد. اما کارمزد مبادلات ارزی در حساب پی‌پال کاربران در کشورهای مختلف بدین گونه است که 9 درصد مبلغ ارسالی به همراه هزینه‌ی ثابت یعنی چیزی حدود 0.30 دلار به‌عنوان کارمزد کسر می‌شود.
  3. سرعت تراکنش‌ها در پی‌پال بالا است. وجوه دریافتی یا ارسالی، خیلی سریع به‌حساب پی‌پال طرفِ گیرنده واریز خواهند شد و بعد از یک روز نیز می‌توان آن را به‌حساب بانکی منتقل کرد.
  4. محدودیت تراکنش پولی غیرشخصی، بین 10 تا 60 هزار دلار است، اما حساب‌های تأییدشده، هیچ محدودیتی برای پول‌های ارسالی نخواهند داشت.
  5. یکی ازمزایای پی‌پال این است که اگر کاربر مایل به اتصال حساب بانکی خود به این سامانه نباشد، می‌تواند مستقیماً از موجودی حساب پی‌پال خود استفاده کند.
  6. کاربران پی‌پال می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن یا نسخه‌ی آنلاین این درگاه، برای دوستان و آشنایان خود پول ارسال کنند. با این شرط که هم فرستنده و هم گیرنده باید حساب پی‌پال داشته باشند تا پول به‌حساب پی‌پال آن‌ها واریز شود.

معایب پی‌پال

  1. محدودیت تراکنش‌های شخصی در پی‌پال، درنهایت به 10 هزار دلار ختم می‌شود.
  2. مزیت کارمزد پایین پی‌پال، تنها برای کاربرانی که در ایالات‌متحده زندگی می‌کنند، صدق می‌کند.

2.    ارسال پول با مستر کارت (Mastercard)

داشتن مستر کارت کمی با فعالیت در درگاه‌های پرداختی بین‌المللی متفاوت است. برای اینکه مستر کارت داشته باشید، ابتدا لازم است تا در یکی از مؤسساتی که خدمات را با مستر کارت ارائه می‌دهند، ثبت‌نام کنید. پس از ثبت‌نام باید درخواست اخذ مستر کارت نمایید. پس‌ازآن باید فایل اسکن شده‌ی گذرنامه و کارت ملی خود را بارگذاری کنید.

سپس مبلغی را به‌عنوان پیش‌پرداخت، واریز نمایید. پس از حدوداً 10 روز مستر کارت شما صادر خواهد شد. لازم به ذکر است که امکان دارد مهلت 10 روزه‌ی صدور مستر کارت بیشتر شود. لازم به ذکر است که به دلیل تحریم‌ها علیه ایران، این روش انتقال وجه برای ایرانی‌ها قابل‌اجرا نیست.

مزایا و ویژگی‌های مستر کارت

  1. با داشتن مستر کارت می‌توان به‌آسانی پرداخت‌های خارجی و انتقال وجه به‌صورت بین‌المللی را انجام داد.
  2. مستر کارت ‌پول‌های متفاوتی ازجمله یورو، دلار، پوند و دیگر پول‌ها را انتقال می‌دهد.
  3. مستر کارت شما را قادر به مشاهده‌ی آنلاین و لحظه‌به‌لحظه‌ی موجودی‌ها و تراکنش‌ها می‌سازد.
  4. درصورتی‌که مشکلی در پرداخت‌ها یا انتقال وجه پیش بیاید، این کارت پول شما را به حسابتان برگشت میزند.
  5. می‌توان این کارت را به‌اندازه‌ی 25 تا 500 دلار شارژ کرد.
  6. مستر کارت‌های آمریکایی به مدت 7 ماه و مستر کارت‌های یورویی و پوندی به مدت ۱ سال فعالیت می‌کنند. پس‌ازآن نیز باید شارژ شوند.

 

3.    ارسال پول با پرفکت مانی (perfect money)

پرفکت مانی در اصل یک شبکه‌ی پرداخت جهانی است که انتقال پول به شکل بین‌المللی، ساده‌ترین قابلیت آن می‌باشد. سایت  perfect money برای انتقال وجه به‌تمامی کشورها و پرداخت‌های ارزی در سایت‌های خارجی و از همه مهم‌تر دریافت وجه و نقد کردن درآمد ارزی بسیار مناسب است.

مزایا و ویژگی‌های پرفکت مانی

  1. اولین مزیت این روش برای انتقال این است که برخلاف برخی از شبکه‌های مالی معتبر که حساب ایرانیان را به دلیل تحریم‌ها مسدود کرده‌اند، این درگاه از هیچ‌یک از تحریم‌های علیه ایران پیروی نکرده است.
  2. امنیت این درگاه بسیار بالا است. البته میزان امنیت سایت به کاربر نیز بستگی دارد؛ زیرا می‌توان آن را کاهش یا افزایش داد.
  3. کارمزد تراکنش‌ها در پرفکت مانی بسیار پایین است.
  4. در سایت پرفکت مانی می‌توان زبان فارسی را برای انجام فرآیندهای خود انتخاب کرد.
  5. می‌توان هم از طریق موبایل و هم در نسخه‌ی وب از این شبکه استفاده کرد.
  6. می‌توان از پرفکت مانی به‌عنوان یک درگاه پرداختی استفاده کرد.
  7. خریدوفروش، ذخیره و انتقال ارزهای مختلف به‌صورت آنلاین در حساب پرفکت مانی از دیگر ویژگی‌های این شبکه است.
  8. حتی از طریق این سایت می‌توانید درخواست وام، ثبت‌نام در آزمون‌های بین‌المللی و رزرو هتل انجام دهید.

4.    ارسال پول با Zelle

Zelle یکی دیگر از درگاه‌های انتقال پول بین‌المللی است که بیش از 5,400 موسسه یا شرکت مالی عضو دارد. جالب است بدانید که در 3 ماهه دوم سال 2019، بیش از 171 میلیون تراکنش در این درگاه به ثبت رسیده است که حجم آن حدوداً 44 میلیارد دلار است.

مزایا و ویژگی‌های Zelle

  1. کاربران فقط می‌توانند از طریق حساب بانکی خود در Zelle پول ارسال کنند.
  2. پلتفرم Zelle سریع‌ترین درگاه برای مبادلات بین‌المللی است؛ با استفاده از این پلتفرم می‌توان در عرض چند دقیقه، جابه‌جایی پول‌ها را انجام داد.
  3. یکی از نکات ویژه‌ای که کاربران را تشویق به انتخاب درگاه Zelle می‌کند این است که این شبکه هیچ کارمزدی برای ارسال یا دریافت وجوه مالی و ارزی دریافت نمی‌کند.
  4. بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری مختلفی که با شبکه Zelle کار می‌کنند، از مشتریان خود می‌خواهند تا در این شبکه عضو شوند. افرادی هم که بانک موردنظرشان با Zelle همکاری نمی‌کند، می‌توانند از طریق اپلیکیشن‌های موجود در گوشی‌های iOS و اندروید، از تمامی خدمات این شبکه استفاده کنند.
  5. در این شبکه محدودیت در تراکنش‌ها به بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری طرف قرارداد با آن بستگی دارد. کاربرانی که بانکشان با شبکه Zelle همکاری ندارد به‌واسطه‌ی اپلیکیشن از خدمات استفاده می‌کنند و در هر هفته می‌توانند به‌اندازه‌ی 500 دلار، تراکنش را به انجام برسانند.

5.    ارسال پول با رِمیتلی (Remitly)

یکی دیگر از درگاه‌ها برای انتقال پول به‌صورت بین‌المللی، استفاده از Remitly است. این شبکه مزایای بسیاری دارد. همراه ما باشید تا مزایای این درگاه ویژه را برایتان ذکر کنیم.

مزایا و ویژگی‌های رمیتلی

  1. برای پرداخت وجه در این پلتفرم می‌توان از 3 روش حساب بانکی، کردیت‌کارت و دبیت‌کارت استفاده نمود.
  2. پس‌ازآنکه وجه موردنظر ارسال شد، حدود 3 تا 5 روز کاری (روزهای غیر تعطیل) طول می‌کشد تا مبلغ ارسال‌شده به‌حساب بانکی شخص گیرنده منتقل شود.
  3. کارمزد شبکه‌ی Remitly کاملاً به مبلغ ارسالی، محل فرستنده و محل ارسال بستگی دارد.
  4. ارسال پول از طریق Remitly در قالب دلار آمریکا با ارزهای دیگر صورت می‌پذیرد.
  5. ثبت‌نام در درگاه، مانند بسیاری از پلتفرم‌های دیگر رایگان است.
  6. تمام خدمات این شبکه با هزینه‌ی ثابت 3,99 دلار ارائه می‌شوند.
  7. Remitly زمان دقیق تحویل و ارسال پول را مشخص می‌کند و دقیقاً سر موعد، پروسه انتقال را به اتمام می‌رساند. چنانچه به هر دلیلی روند مبادلات شما انجام نشود، در عرض چند ثانیه، وجوهی که به‌حساب این شبکه واریز کرده‌اید، به‌حساب شما برگشت داده می‌شوند.
  8. محدودیت در تراکنش‌های Remitly به 3 دسته تقسیم می‌شود. هرچقدر مبلغ موردنظر شما بیشتر شود باید اطلاعات هویتی بیشتری نیز ارائه دهید. پایین‌ترین سطح محدودیت روزانه، 2,999 دلار و بالاترین میزان برابر با 10 هزار دلار است.

چالش‌ها و سختی‌های انتقال وجه

یکی از راهکارهای انتقال ارز در ایران صرافی‌ها هستند که به آن حواله ارزی هم می‌گویند. حواله‌ی ارزی یک روش سنتی است. در این روش باید به‌صورت حضوری به صرافی‌ها مراجعه کنید. متأسفانه برخی از صرافی‌ها نیز دانش کافی درزمینه‌ی نقل‌وانتقال ارزی آنلاین ندارند.

بیشتر صرافی‌ها نیز نقل‌وانتقال کمتر از هزار دلار را نمی‌پذیرند. همچنین برای انتقال ارز، کارمزدهای بالایی را دریافت می‌کنند که دلیل آن وجود واسطه‌ها در فرآیند نقل‌وانتقال ارزی است. درنهایت پلتفرم‌های آنلاین پرداخت ارزی تشکیل شدند.

در این میان بسیاری از بانک‌ها و سایر مؤسسات مالی اقداماتی را برای کاهش و از بین بردن مشکلات و چالش‌های موجود در نقل‌و‌انتقال وجوه بین‌المللی انجام داده‌اند، اما بسیاری از سیستم‌های پرداخت فرامرزی همچنان از مشکلات مشابه رنج می‌برند. هنگامی‌که گزینه‌های انتقال پول بین‌المللی را بررسی می‌کنید، باید چندین عامل ازجمله میزان کارمزدها، مدت‌زمان انتقال، شفافیت و امنیت سرویس‌ها برای انجام انتقال را در نظر بگیرید.

1.    هزینه‌های بالا

پرداخت‌های برون‌مرزی به دلیل وجود تعداد زیاد واسطه‌هایی که در انتقال پول از یک کشور به کشور دیگر دخیل هستند، هزینه‌های بسیار بالایی دارند. اینکه تمام واسطه‌ها برای خدمات خود هزینه دریافت می‌کنند حقیقت ماجرا است. همین‌طور هزینه‌های نظارتی نیز افزایش می‌یابند.

با توجه به میزان تورم و بالا رفتن قیمت دلار، یورو و ارزهای فیات دیگر، چالش افزایش هزینه‌های نقل‌وانتقال موجود در سطح بین‌المللی را برای ایرانیان دوچندان می‌سازد.

فضای پرداخت برون‌مرزی به لطف افزایش کارکنان خارج از کشور و مشاغل بین‌المللی به‌طور چشمگیری بیش‌ازپیش شده است. اگر مؤسسات مالی مورداستفاده آن‌ها نتوانند نرخ رقابتی مناسبی را ارائه دهند، مشتریان به سراغ گزینه‌های دیگری خواهند رفت.

2.    معاملات کُند

پردازش پرداخت‌های بین‌مرزی از طریق انتقال بانکی سنتی حدوداً بین دو تا پنج روز طول می‌کشد که در مقایسه با پرداخت‌های داخلی بسیار کُند است. به نظر شما چرا این تراکنش‌‌ها با سرعت کندی انجام می‌شوند؟ در اصل بسیاری از نهادها در تراکنش‌های برون‌مرزی دخالت دارند.

مثلاً فرض کنید شخصی بخواهد پولی را از اوکراین به سریلانکا منتقل کند، ممکن است مجبور شود ابتدا از طریق واسطه‌هایی در روسیه یا آلمان و سپس هند این کار را انجام دهد. درنتیجه به دلیل تکمیل مراحل طولانی نقل‌و‌انتقال بین‌المللی، پرداخت‌ها اغلب با تأخیر صورت می‌پذیرند.

در دنیایی که همه به دنبال سریع‌ترین و راحت‌ترین خدمات هستند، کار کردن با یک سیستم پرداخت برون‌مرزی کُند، کار آسانی نیست. برای کسب‌وکارها و مصرف‌کنندگان ضروری است که تراکنش‌های بین‌المللی انجام دهند. انتخاب نقل‌وانتقال بانکی قدیمی، کند و گران باعث شده است تا سازمان‌ها به دنبال کاهش زمان پردازش باشند تا بتوانند انتظارات مشتریان خود را برای انتقال وجوه به‌صورت بین‌المللی برآورده کنند.

3.    مسائل امنیتی

امنیت یکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید در تراکنش‌های بین‌المللی رعایت شوند. متقاضیان نقل‌و‌انتقال و مرکزی که از طریق آن نسبت به ارسال پول اقدام می‌نمایند (بانک، صرافی و دیگر مراکز)، باید مطمئن شوند در تراکنش‌های بین‌المللی پولشان در امنیت و سلامت کامل به مقصد خواهد رسید.

اگر یک هکر بتواند پولی که در مسیر ارسال است را بدزدد، هیچ تضمینی از سوی واسطه‌ها برای بازیابی یا بازپس‌گیری آن وجه وجود نخواهد داشت. متأسفانه این اتفاق تمام هزینه‌ها و نیز پول ارسالی را نابود خواهد کرد.

سیستم‌های پرداخت فرامرزی اغلب از نقض‌های امنیتی رنج می‌برند، مانند سرقت 81 میلیون دلاری از بانک مرکزی بنگلادش که در سال 2016 رخ داد. هر کشوری از مقررات خود تبعیت می‌کند، بنابراین سیستم پرداخت بین‌المللی همواره در معرض خطر هک شدن قرار دارد.

امنیت سایبری یک نگرانی بزرگ برای هر تجارت یا مصرف‌کننده‌ای است که پرداخت‌های بین‌المللی انجام می‌دهد. این موضوع برای مؤسسات مالی نیز یک مشکل اساسی است. ممکن است آسیب به شهرت مؤسسات مالی و واسطه‌ها پس از حوادثی مانند اتفاق ناگواری که برای بنگلادش رخ داد، بیش‌ازپیش باشد.

بااین‌حال، برای بانک‌هایی که سعی می‌کنند هزینه‌ها را کاهش دهند و مشتریان خود را حفظ کنند، آخرین راه‌حل برای جبران بازپرداخت پول ازدست‌رفته، پرداخت جریمه و از بین بردن اخبار منفی علیه خودشان است.

4.    عدم شفافیت

شکایت همیشگی و مشترکی که هم کسب‌وکارها و هم مصرف‌کنندگان در مورد سیستم‌های پرداخت برون‌مرزی دارند، عدم شفافیت است. یک نظرسنجی در سال 2017 نشان داد که 64 درصد از شرکت‌ها خواهان افزودن قابلیت پیگیری پرداخت در زمان واقعی به سیستم نقل‌و‌انتقال بین‌المللی است، درحالی‌که 47 درصد، خواهان دید بهتر در مورد هزینه‌ها و کسورات هستند. این شفافیت برای کسب‌وکارها و مشتریانی که می‌خواهند اطمینان حاصل کنند که متحمل هزینه‌های پنهانی نمی‌شوند بسیار مهم است.

مزایای انتقال وجه بین‌المللی به کمک ارزهای دیجیتال

این روزها ارزهای دیجیتال بیش‌ازپیش مورد استقبال مردم جهان قرار می‌گیرد و تعداد کاربران صنعت کریپتو همواره در حال افزایش است. در این بخش قصد داریم شما را با مزایای تراکنش‌ها به کمک ارزهای دیجیتال آشنا سازیم.

1.    شفافیت و امنیت تراکنش‌ها در ارزهای دیجیتال

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، شفاف و امن بودن تراکنش‌ها در آن است. تغییر و دست‌کاری تراکنش‌های ارزی کریپتو تقریباً جزء محالات است؛ زیرا ارزهای دیجیتال برای تراکنش به تائید تمام بلوک‌های بلاکچینی که دارند، نیازمند هستند. بنابراین با خیال آسوده از این طریق انتقال وجه انجام دهید.

2.    آسان بودن فرآیند انتقال ارزهای دیجیتال

کار کردن در بازار رمز ارزها و انتقال در آن نسبتاً کار آسانی است. در این روش می‌توانید مقدار زیادی از ارزهای دیجیتال را خیلی سریع به هر نقطه‌ای از جهان ارسال کنید. با فعالیت در این حوزه می‌توانید به‌راحتی نسبت به نقد کردن درآمد دلاری خود اقدام کنید. فراموش نکنید که این انتقال، نیاز به پرداخت مقدار کمی کارمزد نیز دارد.

3.    ارز دیجیتال و موانع بانکی

یکی از قوانین بازار کریپتو که جزء حقوق کاربران نیز محسوب می‌شود داشتن کیف پول اختصاصی است. با داشتن یک کیف پول خصوصی قادر خواهید بود تا موانع بانک‌ها را کم کنید یا آن‌ها را دور بزنید.

4.    دسترسی جهانی به ارزهای دیجیتال

غیرمتمرکز بودن ارزهای دیجیتال موجب افزایش دسترسی به این بازار در سراسر جهان شده است. درحالی‌که برای انتقال پول سنتی که جزو دارایی‌های متمرکز و تحت نظارت به شمار می‌آیند، به تائید بانک نیاز است.

استفاده از صرافی ارز دیجیتال تبدیل برای انتقال وجه

احتمالاً نام صرافی تبدیل تاکنون به گوشتان خورده است. اگر می‌خواهید درباره‌ی نحوه‌ی استفاده از صرافی ارز دیجیتال تبدیل برای انتقال وجه آشنا شوید، این بخش از مقاله را از دست ندهید.

در اصل با مراجعه به صرافی تبدیل و افتتاح حساب می‌توانید یک کیف پول اختصاصی برای خودتان انتخاب کنید و آدرس این کیف پول را به هرکسی در سراسر جهان بفرستید. درنتیجه می‌توانید معادل تومانی یا استیبل‌کوین‌هایی مانند تتر دریافت نمایید. این صرافی ارزهای ورودی را نیز پشتیبانی می‌کند. بنابراین می‌توانید نسبت به دریافت ارز از خارج از کشور یا انتقال ارز خارجی اقدام نمایید.

سخن پایانی

با توجه به اینکه تقاضا برای مبادلات ارزی و انتقال وجه روزبه‌روز در حال افزایش است، تصمیم گرفتیم این مقاله را برای شما عزیزان ارائه دهیم. امیدواریم بهره‌ی لازم و کافی را از مطالب ذکرشده، ببرید. از اینکه تا پایان با ما همراه بودید، سپاسگزاریم.

منابع

expatica.com

novinpardakht.com

inpay.com

bankrate.com

nikpardakht.com

techrasa.com

arztoday.com

 

6 دیدگاه

  1. سلام وقتتون بخیر
    ممنون بابت توضیحاتتون در انتهای مقاله اشاره کردین که رمز ارزها و صرافی‌های ارز دیجیتال می‌تونن گزینه خوبی برای انتقال پول باشن. اما یه سوال فرض کنین که من قصد دارم ۱۰ میلیارد تومان به صرافی تبدیل واریزی داشته باشم و از شما تتر بخرم. درنهایت هم تتر هارو به یک صرافی در ترکیه انتقال بدم. محدودیت‌های بانک مرکزی به من این اجازه رو نمیده که بیشتر از ۲۵ میلیون واریزی داشته باشم. حتی اگر با هر روشی این عدد افزایش پیدا کنه هم باز نمیشه ۱۰ میلیارد رو با صرافی ارز دیجیتال تبدیل کرد. آیا شما راهکاری دارین؟

    1. سلام دوست عزیز وقت‌تون بخیر باشه. سقف «۲۵ میلیون تومان» به ازای هر شماره شبا هست. یعنی شما می‌تونید با چند شبای مختلف این مبلغ رو به کیف پول تبدیل‌تون انتقال بدید.

      علاوه بر اون، شما می‌تونید با استفاده از واریز شناسه‌دار، مبالغ بالاتر از ۲۵ میلیون هم به حساب کاربری‌تون توی تبدیل واریز کنید. گزینه مربوط به این نوع واریز در بخش واریز تومان موجوده.

  2. سلام جناب آقای پناهی.لطفا در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین؟و ضمنا اینکه در شرایط خاص و ویژه ، شما (صرافی تبدیل)چند عدد بیت کوین می تونین برامون خریداری کنین؟

    1. سلام دوست عزیز. درباره چه موضوعی اطلاعات بیشتری نیاز دارید؟ هر سوال یا ابهامی که داشته باشید می‌تونید توی تماس تلفنی یا چت آنلاین با همکارای ما تو بخش پشتیبانی مطرحش کنید تا همکارا پاسخ بدن. درباره تعداد بیت‌کوین هم هیچ محدودیتی در معامله از سمت صرافی تبدیل وجود نداره.

  3. باسلام و احترام
    آیا امکان واریز ارز دیجیتال به موسسات مالی خارجی از طریق صرافی دیجیتال وجود داره؟ چگونه؟ متشکرم اگر پاسخ خود رابفرمایید.

  4. سلام وقت بخیر .
    سوالم اینه که میشه دلار از امریکا به ترکیه از طریق پست ارسال کرد؟مبلغ ۳۵۰ میلیارد هستش

دیدگاهتان را بنویسید