Skip to content

تحلیل پنج ستاره در آکادمی تبدیل – شماره ۱

پیشرفته

تحلیل پنج ستاره در آکادمی تبدیل - شماره 1
در
خواندن در ۹ دقیقه

چکیده

با اولین شماره از تحلیل پنج ستاره در آکادمی تبدیل، همراه شما هستیم. از این پس قرار است در این هفته‌نامه، به ارزیابی و تحلیل روند ۵ ارز دیجیتال برتر بازار بپردازیم. بازار ارز دیجیتال با پیچیدگی‌های بسیار زیادی همراه است و این پیچیدگی‌ها روز به روز بیشتر هم می‌شوند، تمام تلاش ما در هفته نامه تحلیل ۵ ستاره بازار ارز دیجیتال، هموار کردن مسیر استفاده از فرصت‌های تکرار نشدنی این بازار برای شما همراهان همیشگی صرافی تبدیل است.

بیت کوین

بیت‌کوین هفته گذشته را با قیمت ۹۳۴۵۱ دلار آغاز کرد. بعد از مدت‌ها شاهد یک صعود خوب برای این ارز بودیم که در نهایت با رسیدن به مقاومت حیاتی ۹۵۰۰۰ دلار متوقف شد. بالاترین قیمت بیت‌کوین در هفته گذشته ۹۵۷۴۰ بود و در کمترین مقدار هم به ۹۱۷۱۴ دلار رسید. در واقع این هفته بیت‌کوین در یک محدوده بسیار کوتاه بین ۹۲۰۰۰ تا ۹۵۰۰۰ دلار درحال درجا زدن بود و همچنان موفق به عبور از این سطح نشده است. 

بیت‌کوین قبلا مووینگ اوریج ۱۰۰ خود را در تایم فریم روزانه پشت سر گذاشته و RSI هم با وجود صعود دو هفته قبل، هنوز به محدوده اشباع خرید نرسیده است.  مسلما شکست سطح مقاومتی ۹۵۰۰۰ دلار مسیر را برای رسیدن قیمت به ۱۰۰ هزار تا و حتی بالاتر هموار خواهد کرد. از طرف دیگر، از دست رفتن سطح حمایتی ۹۲۰۰۰ دلار ممکن است شرایط لازم برای بیت‌کوین ۹۰ هزار دلاری را دوباره ایجاد کند. البته سناریو صعودی بیت‌کوین گزینه محتمل‌تری برای هفته پیش رو است.

در مجموع استراتژی مناسب برای خرید بیت‌ کوین را می‌توانیم در مرحله اول، خرید در محدوده ۹۲ تا ۹۵ هزار دلار بدانیم. محدوده خرید بعدی، حوالی ۹۰ هزار دلار است که تارگت آن، ۱۰۰ هزار دلار خواهد بود.

دامیننس بیت کوین 

دامیننس بیت‌کوین در واقع شاخصی برای ارزیابی میزان تسلط بیت‌کوین به بازار است که صعودی بودن آن، کیفیت بهتر بیت‌کوین را نسبت به آلت‌کوین‌ها نشان می‌دهد. نمودار دامیننس بیت‌کوین نشان از این دارد که همچنان سرمایه‌گذاران به بیت‌کوین اعتماد بیشتری دارند تا آلت‌کوین‌ها. البته هر چند این شاخص روی یک ناحیه مقاومتی قرار گرفته، اما همچنان سیگنال قدرتمندی برای نزولی شدن آن نیست. در صورت نزولی شدن دامیننس بیت‌کوین و صعودی باقی ماندن بازار، زمان مناسبی برای خرید آلت‌کوین‌ها خواهد بود. 

تتر 

تتر هفت روز قبل با قیمت ۸۱۰۰۰ تومان در بازار ایران معامله می‌شد. ۸۵۷۰۰ و ۷۸۶۰۰ به‌ترتیب بالاترین و کمترین قیمت تتر در طول یک هفته اخیر هستند. ادامه مذاکرات مثبت میان ایران و آمریکا باعث شده تا در طول یکی دو هفته اخیر، تتر روند نزولی به خود بگیرد. توجه داشته باشید که روند این ارز همچنان در کوتاه‌مدت، نزولی به نظر می‌رسد. 

البته حادثه دلخراش بندرعباس به دلیل تهدیدات امنیتی، باعث شد تا قیمت تتر برای یکی دو روز نوسان مثبت را در این هفته تجربه کند که موقتی بود و دوباره این ارز به روند نزولی برگشت. درحال‌حاضر کف حمایتی موجود در محدوده ۷۵ تا ۷۷ هزار را می‌توانیم مهم‌ترین کف پیش رو تتر تعریف کنیم. در این بین بالاتر رفتن قیمت از ۸۶۰۰۰ تومان هم می‌تواند سیگنال صعود تتر در کوتاه‌مدت باشد. 

محدوده ۷۵ تا ۷۷ هزار تومان، فرصت مناسبی برای خرید تتر خواهد بود. اما درحال‌حاضر خرید این ارز در قیمت ۸۱۰۰۰ تومان ریسک بالایی دارد. نقطه خروج مناسب برای نوسان‌گیری تتر نیز محدوده ۸۵ تا ۸۶ هزار تومان است.

دامیننس تتر

رفتار دامیننس تتر، دقیقا مخالف رفتار کل بازار ارز دیجیتال است. صعودی بودن این شاخص، نشانه نزول در قیمت ارزها و نزولی بودن آن نیز حاکی از روند صعودی بازار است. همان‌طور که شاهد هستید، دامیننس تتر روند نزولی داشته و به همین دلیل در یکی دو هفته اخیر بازار صعود خوبی را تجربه کرده است. 

حالا شاهد رسیدن این شاخص به یک سطح حمایتی هستیم. در صورت از دست رفتن این سطح، روند صعودی در بازار همچنان ادامه خواهد داشت و در غیر این صورت ممکن است هفته نزولی را در بازار تجربه کنیم. حمایت بعدی دامیننس تتر هم روی ۴.۵٪  است که احتمالا با رسیدن به این مقدار و ادامه روند صعودی، بازار ارز دیجیتال با یک اصلاح قیمتی روبرو خواهد شد. 

اتریوم

اتریوم در آخرین روز هفته گذشته با یک کندل صعودی قدرتمند، موفق شد تا خط روند نزولی بلندمدت خود را به سمت بالا رد کند و مهمترین سیگنال صعود خود را برساند. این هفته نیز برای اتریوم با قیمت ۱۷۴۵ دلاری شروع شد و سقف و کف قیمتی آن نیز در طول هفته در اعداد ۱۸۶۲ و ۱۷۲۴ رقم خورد. 

اتریوم بعد از مدت‌ها دوباره توانسته روند صعودی خود را بازیابی کند و اکنون در ابتدای صعود خود قرار دارد. البته برای ادامه این روند نیاز است اتریوم از سطح مقاومتی خود در محدوده ۱۸۰۰ دلار به‌صورت کامل عبور نماید. RSI هم به تازگی از محدوده اشباع فروش خارج شده و با رسیدن به بالای سطح ۵۰٪، سیگنال صعودی شدن اتریوم را صادر کرده است. بنابراین در صورت شکست سطح مقاومتی ۱۸۰۰ دلاری، می‌توانیم هفته خوبی را برای اتریوم شاهد باشیم. اخبار منتشرشده مبنی‌بر توسعه آپدیت جدید شبکه اتریوم نیز این روزها سر زبان‌هاست. این اتفاق می‌تواند روند صعودی احتمالی اتریوم را در روزهای آینده تشدید کند. 

با توجه به انتظار روند صعودی برای اتریوم، خرید این ارز به محض عبور از ۱۸۰۰ دلار می‌تواند تصمیم هوشمندانه‌ای باشد. 

سولانا

سولانا این روزها پر از اخبار مثبت و امیدواری برای سرمایه‌گذاران است. هفته قبل برای سولانا در قیمت ۱۴۷ دلار آغاز شد و بعد از یک هفته، این ارز دوباره روی همان قیمت قرار گرفت. البته در طول این ۷ روز شاهد سقف قیمتی ۱۵۷ دلاری و کف قیمتی ۱۴۵ دلاری نیز برای سولانا بودیم. 

سولانا با توجه به عبور از مقاومت ۱۴۵ دلاری، از نظر تکنیکالی وضعیت خوبی دارد و عملا روند صعودی خود را تا حدی تثبیت کرده است. ۱۸۰ و ۲۰۰ دلار، هدف‌های بعدی سولانا هستند و در صورتی که روند صعودی ادامه داشته باشد، می‌توانیم سولانا ۲۰۰ دلاری را نیز شاهد باشیم. 

در هفته‌ای که گذشت، شاهد انتشار اخباری مبنی‌بر شروع انباشت سولانا توسط شرکت‌های بزرگ بودیم که روند صعودی بلندمدت این ارز را تقویت می‌کند. البته بازار ارز دیجیتال همیشه پرریسک است و چنین اتفاقاتی لزوما نشانه صعود نیست. 

قیمت کنونی سولانا، نقطه مناسبی برای خرید است و می‌توان یک پله از این ارز را به دید میان‌مدت خریداری کرد. تارگت قیمتی نزدیک سولانا نیز ۱۸۰ دلار تخمین زده می‌شود.

ریپل

ریپل هفته گذشته را با قیمت ۲.۲۲ دلاری آغاز کرد و اکنون هم در همین حدود معامله می‌شود. ۲.۳۶ و ۲.۱۱ نیز به ترتیب سقف و کف قیمتی ریپل در طول هفته گذشته بودند. ریپل این روزها یکی از پربازدیدترین ارزها در بازار ارزهای دیجیتال است. از یک طرف انتظار صعودهای جذاب و از طرف دیگر اخبار مثبتی مانند امکان تایید ETF آن در بورس نیویورک، سر زبان‌ها است. 

محدوده ۲.۳ دلاری، یک مقاومت مهم برای ریپل است که در صورت عبور از آن، تثبیت کاملی روی روند صعودی این ارز خواهیم داشت. RSI هنوز با منطقه اشباع خرید فاصله دارد و قیمت هم به میانگین متحرک ۱۰۰ روزه برخورد نکرده است. ریپل در چند وقت اخیر نشان داده که تمایل زیادی به نزول ندارد و حتی در ریزش‌های بازار نیز شرایط خود را حفظ می‌کند. این امر، نشان از پتانسیل بالای ریپل برای یک صعود جذاب دارد. 

خرید ریپل در محدوده ۲ تا ۲.۲ دلار می‌تواند تصمیم هوشمندانه‌ای باشد. چون ریپل این پتانسیل را دارد که به‌زودی قیمت ۲.۵ دلار را تجربه کند. 

شاخص توتال

شاخص توتال نشان‌دهنده ارزش کل بازار ارز دیجیتال است و می‌تواند دیدگاه خوبی نسبت به شرایط هر ارز به نمایش بگذارد. این شاخص اخیراً روند صعودی خود را بازیابی کرد و حالا روی ناحیه مقاومتی ۳ تریلیون دلاری قرار دارد. این عدد برای بازار ارز دیجیتال، اهمیت زیادی دارد و در صورت شکسته شدن آن می‌توانیم روند صعودی قوی‌تری را انتظار داشته باشیم. 

دو سناریو محتمل برای شاخص توتال، روند صعودی مستقیم و شکست سطح ۳ تریلیون دلاری یا برگشت قیمت به پایین و شکست این سطح در قدم بعدی صعود است. البته مووینگ اوریج ۱۰۰ روزه نیز درحال‌حاضر در نقش یک مقاومت پیش رو روند صعودی شاخص توتال قرار دارد. 

شاخص توتال ۲

شاخص توتال ۲ نشان‌دهنده ارزش بازار آلت‌کوین‌هاست. در واقع اگر بیت‌کوین را از شاخص توتال حذف کنیم، به توتال ۲ خواهیم رسید. این شاخص، شرایط کلی آلت‌کوین‌ها را در بازار نشان می‌دهد. بعد از چند هفته نزولی، در یکی دو هفته گذشته شاهد شروع یک روند صعودی برای توتال ۲ هستیم که امیدواری‌ها برای آلت‌سیزن ۲۰۲۵ را نیز افزایش داده است. 

بعد از شکست خط روند نزولی، در صورتی که سطح مقاومت نیز در روزهای آتی به سمت بالا شکسته شود، عملا روند صعودی شاخص توتال ۲ تثبیت می‌شود و می‌توانیم صعود جذابی را برای آلت‌کوین‌ها شاهد باشیم.

در انتهای اولین شماره از هفته نامه ۵ ستاره تحلیل بازار ارز دیجیتال هستیم و در کنار تحلیل و ارزیابی روند گذشته و پیش‌بینی آینده قیمت ۵ ارز دیجیتال برتر بازار، روند احتمالی این ارزها و نقاط ورود و خروج مناسب آنها را نیز مشخص کردیم. البته که هر تحلیلی در بازار ارز دیجیتال با ریسک و احتمال خطا همراه است و توصیه می‌کنیم که حتماً علاوه بر رعایت نکات مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه، با تحلیل و مسئولیت شخصی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال اقدام کنید. در آکادمی تبدیل برای شما آرزوی موفقیت داریم. 

دیدگاه‌ها

مقالات مرتبط