داستان حمایت رئیس جمهور آمریکا از بیت کوین چه بود؟
متوسط
ارتباط بین جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده، و ارز دیجیتال بیت کوین پیچیده و چند وجهی است. در حالی که او به صراحت حمایت یا مخالفت مستقیمی را در این خصوص ابراز نکرده است، دولت او گامهای مختلفی در این راستا برداشته است که بر صنعت ارزهای دیجیتال تأثیر میگذارد و سوالاتی در مورد مقررات و جهتگیریهای آینده ایجاد میکند. این مقاله به بررسی این پیچیدگیها میپردازد و دیدگاههای مختلف را بررسی میکند و پیامدهای آینده سرمایهگذاری و خرید بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال را به طور کلی تجزیه و تحلیل میکند.
در دنیای همیشه در حال تحول مالی، موضوعات کمی به اندازه بیت کوین سروصدا و بحث ایجاد میکنند. این ارز دیجیتال غیرمتمرکز نظر سرمایهگذاران و فناوران را به طور یکسان به خود جلب کرده است، اما باعث نظارت قانونگذاران و مؤسسات مالی سنتی نیز شده است. در میان این چشمانداز پویا، موضع دولت کنونی ایالات متحده به رهبری پرزیدنت بایدن تا حدودی متفاوت است. درحالیکه هیچ تایید یا محکومیتی در خصوص بیت کوین بهصراحت ابراز نشده است، اقدامات و ابتکارات اخیر رویکردی محتاطانه را نشان میدهد و فرصتها و چالشهای بالقوه ارائه شده توسط بیتکوین را بررسی میکند. اخیراً اخبار و شایعاتی دراینخصوص منتشر شده است که میگوید: جو بایدن از بیت کوین به صورت غیرمستقیم در اپلیکیشن X یا همان توییتر سابق حمایت کرده است.
در ابتدا به تعریف و سابقه میم یا شخصیت تصویرسازی شدهای به نام دارک براندون میپردازیم که بهتازگی در فضای مجازی بسیار دستبهدست میشود و سپس به سراغ شایعه حمایت بایدن از بیت کوین میرویم.
دارک براندون (Dark Brandon) چیست؟
اینترنت خیلی سریع از وعدههای سیاستمداران، meme تولید میکند، اما تنها برخی از این میمها همچون «دارک براندون» تخیل مخاطبان را جلب کرده و بحثبرانگیز میشوند. این میم یا تصویر در ابتدا از سوی منتقدان به عنوان لقبی طعنهآمیز برای بایدن به کار گرفته شد؛ اما اکنون از سوی برخی از حامیان که تصور میکنند رهبری قاطع و بیرحم، زیر ظاهر مردمی کمین کرده، پذیرفته شده است. بیایید به این پدیده بپردازیم و پیامدهای بالقوه آن را بررسی کنیم.
میم دارک براندون در اصل نشاندهنده نوعی براندازی است. منتقدان در ابتدا از این تصویر برای تمسخر بایدن به عنوان شخصی ضعیف و ناتوان استفاده کردند که اغلب با شعار «براندون بیا برویم» (بایدن باید از ریاست جمهوری کنار بکشد) همراه بود. بااینحال، برخی از حامیان این تصویر را دوباره روی کار آوردند و بایدن را به عنوان یک قهرمان چشم لیزری به تصویر کشیدند که دشمنان را سرنگون میکند.
ممکن است منتقدان همچنان بر گافها و اشتباهات محسوس تمرکز کنند، اما حامیان بر پیروزیهای قانونی، ابتکارات زیربنایی و اقدامات بایدن تأکید دارند.
متأسفانه، این میم با حملات به غزه دوباره در حال دستبهدست شدن است.
بااینحال، نگرانیها ادامه دارد. منتقدان استدلال میکنند که این میم واقعیتهای پیچیده را ساده میکند و به طور بالقوه با انتقال اطلاعات نادرست دست به سادهسازی بیش از حد میزند. آیا نشاندادن بایدن به عنوان یک ابرقهرمان همهکاره به او قدرت میدهد یا انتظارات غیرواقعی ایجاد میکند؟ علاوه بر این، واژه “دارک” مرتبط با این میم میتواند کلیشههای نگرانکنندهای را در مورد قدرت و رهبری ایجاد کند که اغلب با پرخاشگری او مرتبط است.
میم «دارک براندون» تاریخ انتشار واحدی نداشت، بلکه در طول زمان با معانی متفاوتی دستبهدست چرخید:
منشأ (آگوست-سپتامبر ۲۰۲۱)
عبارت «دارک براندون» برای اولین بار در آگوست ۲۰۲۱ در انجمنهای آنلاین ظاهر شد و از سوی منتقدان رئیسجمهور بایدن برای طعنه و تمسخر استفاده میشد. هدف این بود که ضعف و بیکفایتی بایدن را نشان دهند.
مرحله بعد (اواخر ۲۰۲۱-اوایل ۲۰۲۲)
برخی از حامیان بایدن شروع به استفاده از “دارک براندون” برای تغییر این روایت به نفع خود کردند و با این میم او را به عنوان رئیسجمهوری قاطعتر و حتی بیرحمتر به تصویر کشیدند.
تحولات اخیر (۲۰۲۲-اکنون)
کاخ سفید هم تا حدودی میم دارک براندون را به رسمیت شناخته و حتی آن را پذیرفته است.
بایدن از این تصاویر در پستهای رسمی استفاده کرده است و مرزهای بین میم و واقعیت را محو میکند.
معنای “دارک براندون” همچنان موردبحث است و برخی آن را قدرت بخش و برخی دیگر آن را نگرانکننده میدانند.
نکات مهمی که باید به خاطر بسپارید
-معنای میم بستگی به این دارد که چه کسی از آن استفاده میکند و هدفش چیست.
-مهم است که از پتانسیل اطلاعات غلط و اغراق آگاه باشید.
حالا که توضیحاتمان درباره این میم به پایان رسید بیایید سراغ اصل مطلب برویم.
بهتازگی این میم دوباره از سوی خود بایدن در شبکه اجتماعی X منتشر شده است که خیلی از طرفداران بیت کوین آن را به این ارز دیجیتال محبوب ارتباط دادند و آن را نشانه طرفداری بایدن از بیت کوین و موجب صعودیشدن این ارز دیجیتال دانستند.
بایدن چشم لیزری و بیت کوین
اما داستان بایدن و چشم لیزری:
-تصویر چشم لیزری بایدن که در رسانههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شد، سیاست و فرهنگ ارز دیجیتال را در کنار هم قرار داد.
-علیرغم ارتباط بین چشم لیزری و بیت کوین، بایدن هرگز موضعی طرفدار ارزهای دیجیتال ابراز نکرده است.
جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده که ناخواسته به نقش سفیر بیت کوین وارد شد، تصویری با چشمان لیزری در پروفایلهای X و اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت.
این حرکت غیرمنتظره کنجکاوی جامعه ارزهای دیجیتال و همچنین مفسران سیاسی را برانگیخته است.
اگر به صورت ریزتر مسئله را بررسی کنیم:
ظهور میم «دارک براندون»، رئیسجمهور بایدن را در زاویهای جدید به تصویر میکشد و نسخهای قاطعتر و جدیتر را برخلاف رفتار آشنا و لمسشده او نشان میدهد. این تغییر در شخصیت دیجیتال ساخته شده از او به همراه میم چشمان لیزری که مدتهاست نمادی از پشتیبانی از ارزهای دیجیتال است، با استقبال قابلتوجهی در فضای آنلاین مواجه شده است.
میم چشم لیزری که از یک کمپین برای ارتقای بیت کوین سرچشمه میگیرد، نمادی قوی از اشتیاق ارزهای دیجیتال است. تعامل بایدن با این تصویر، عنصر جالبی را به روایت در حال تحول ریاستجمهوری او تزریق کرده است.
بلافاصله جامعه کریپتو شروع به انتقاد و حدس و گمان کردند. وبسایت Bankless تأثیر بالقوه این پست بایدن را بر نمودار ETH/BTC مورد تأمل قرار داد، درحالیکه کاربری با نام مستعار WhalePanda در شبکه اجتماعی X به طرز ماهرانهای بایدن را به «تخصیص فرهنگی» کریپتو متهم کرد.
پست بایدن و طرفداران بیت کوین
با وجود این که رئیسجمهور آمریکا سابقه حمایت از بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال را ندارد، پست اخیر او بحثبرانگیز شده است.
Stand with Crypto، یک گروه حمایتی غیرانتفاعی که با کوینبیس همکاری دارد، بایدن را با استناد به پنج بیانیه عمومی که چشمانداز منفی در مورد داراییهای دیجیتال را نشان میدهند، به عنوان «مخالف کریپتو» طبقهبندی میکند.
از سوی دیگر، گزارش اخیر PWC حاکی از تغییر در موضع دولت بایدن در قبال ارزهای دیجیتال است که نشاندهنده نگرش بازتر و احتمالاً حمایتی است. این گزارش بر دیدگاه دولت تأکید میکند که تحقیق و توسعه ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) دارای “بالاترین فوریت” هستند، اگرچه چالشهای مهم پیش رو را نیز تصدیق میکند.
از روند رسانههای اجتماعی تا نقطه عطف بیت کوین
میم چشم لیزری که نماد خوشبینی در آینده بیت کوین است، با هدف رساندن ارزش آن به ۱۰۰،۰۰۰ دلار تا پایان سال ۲۰۲۱ ایجاد شد که البته این هدف در آن زمان به تحقق نرسید.
افراد مشهوری مانند تام بردی، پاریس هیلتون و ایلان ماسک زمانی این روند را پذیرفتند. همچنین جک دورسی از بیت کوین حمایتهای بسیاری کرد.
دورسی به خاطر حمایت از رابرت اف کندی جونیور، نامزد دموکراتها در انتخابات ریاستجمهوری، شهرت دارد.
بیت کوین در سال ۲۰۲۴ چه میشود؟
همانطور که میدانید نمیتوان آینده را با قطعیت پیشبینی کرد. علاوه بر این، خیلی از افراد بر این نظر تأکید دارند که بیت کوین در سال ۲۰۲۴ روند صعودی خواهد داشت. ولی میتوان نکات کلیدی را در نظر داشت که اگر محقق شوند، باعث صعود این ارز میشوند:
-پذیرش از سوی نهادها و مؤسسات بزرگ: افزایش علاقه مؤسسات بزرگ به سرمایهگذاری در این ارز میتواند سرمایه قابلتوجهی را به بازار تزریق کند.
-هاوینگ بیت کوین: می ۲۰۲۴ رویداد بعدی هاوینگ است و به طور بالقوه بر عرضه و تقاضا بیت کوین تأثیر میگذارد.
-عدم قطعیت اقتصاد کلان: اگر داراییهای سنتی به دلیل تورم یا عوامل دیگر دچار تزلزل شوند، سرمایهگذاران ممکن است به دنبال جایگزینهایی مانند بیت کوین باشند.
-قطعیشدن مقررات مرتبط: مقررات نیز اهمیت بسیاری در پذیرش بیت کوین دارند.
بااینحال پیش از خرید و فروش بیت کوین حتماً باید خودتان تحقیق کنید و در زمان درستی وارد سرمایهگذاری در این دارایی ارزشمند شوید.
میم “چشم لیزری” که اغلب چهرههای مطرح را با چشمان قرمز درخشان نشان میدهد نماد صعودی بودن بیت کوین است؛ اما به یاد داشته باشید که این صرفاً یک الگوی رفتاری است، نه یک شاخص قابلاعتماد از عملکرد آینده. قیمت بیت کوین تحتتأثیر عوامل پیچیده اقتصادی، تکنولوژیکی و اجتماعی قرار میگیرد و تنها اتکا به پیشبینیهای مبتنی بر میم میتواند خطرآفرین باشد. در عوض، با یک دیدگاه کاملاً آگاهانه و مبتنی بر تحقیق، با درک نوسانات ذاتی آن و اجتناب از تصمیمات ریسکی سرمایهگذاری به بیت کوین نزدیک شوید.
دیدگاهها